Dolar 45,2366
Euro 53,1098
Altın 6.788,87
BİST 14.495,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 23°C

MHP’li Bayraktar Ankara’dan Seslendi: “İç Cepheyi Tahkim Etmeliyiz”

MHP’li Bayraktar Ankara’dan Seslendi: “İç Cepheyi Tahkim Etmeliyiz”
06/05/2026 13:26 | Son Güncellenme: 06/05/2026 13:39
A+
A-

# MHP’li Bayraktar Ankara’dan Seslendi: “İç Cepheyi Tahkim Etmeliyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Özgür Bayraktar, Ankara’da Ordu Yeşil Aybastılılar Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Bayraktar önemli mesajlar verdi.

‘Türkiye’nin Meseleleri MHP’nin Meselesidir’

 

Bayraktar, yaptığı konuşmada MHP’nin Türkiye için önemine vurgu yaparak, “Türkiye’nin meseleleri MHP’nin meselesidir. İç cepheyi tahkim etmek çok önemli bir hadisedir. İç cepheyi tahkim etmek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bileğini bükülmez hale getirir” dedi. Bayraktar, MHP’nin 56 yıldır ilkeli, ahlaklı ve tutarlı bir şekilde hizmet ettiğini belirtti.

‘Vatandaşların Dertlerine Ortak Oluyoruz’

 

Ziyaret sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Bayraktar, yoğun ilgi gördü. Konuşmasında, “Türkiye’mizin her bir karış toprağını kapsamak, her bir insanımızı kucaklamak, dertleriyle dertlenmek ve Türkiye’nin meselelerini konuşmak için Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla teşkilatlarımız Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarımızla bir araya gelerek dertlerine ortak olup, Türkiye’nin meselelerini konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret Hakkında Açıklamalar

 

Bayraktar, ziyarete ilişkin olarak, “Keçiören İlçe Başkanımız Kenan Yağmur ile birlikte Yeşil Ordu Aybastı’lılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik. Genel Başkanımızın selamlarını iletip, Aybastılı hemşehrilerimiz ile sohbet ettik. Nazik ev sahiplikleri için Dernek Başkanı Sebahattin Eşit’e ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bayraktar’ın konuşmaları, MHP’nin Türkiye’nin meselelerine ne denli önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. İç cepheyi tahkim etmenin önemine vurgu yaparak, güçlü bir savunma sanayisi ve dış politika için bu adımın gerekliliğini ifade etti.

Kaynak: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.