Dolar 34,2141
Euro 37,8625
Altın 2.914,05
BİST 9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 27°C
Cum 29°C
Cts 27°C
Paz 21°C

Siyaset, Sinan’ın Ateşi ile Medyayı yönlendirerek MHP ve ülkü Ocaklarına Kara Çalıyor

02/10/2024 14:06 | Son Güncellenme: 02/10/2024 17:16
A+
A-

Siyaset, Sinan’ın Ateşi ile Medyayı yönlendirerek MHP ve ülkü Ocaklarına Kara Çalıyor

Medyadan takip ettiğimiz kadarı ile bilmeyen, bilir kişi dahil bir çok rapor ve delileri ya yanıltıcı yada gizlenerek mahkeme yanıltılıyor. Üstüne birinci derece akrabalar dahil olmak üzere birçoğu iddia ettikleri iftiraların sadece söylemden ibaret olduğu altının boş olduğu iç dünyalarındaki çatışmalarını kurumsal kimliği ve şehitleri olan bir dava partisi MHP Ülkücü hareketin adını karıştırmak ve olayın sözüm ona azmettiricisi olduğu iftirasını atmaya kadar götürmektedirler.

 

Kameraların görüntülerinin gizlenmesinden, vurulan korumasının, diğer korumasının belirgin bir şekilde yerden aldığı silahı ve hatta elden aldığı silahı dahi görmediğini, görüntülerde net olarak sağ tarafından vurulmasına rağmen, sol tarafından vurulduğunu yazan bir bilir kişi raporu ve hatta raporun 3 gün önceden hazırlanıp teslim edilmesi de ayrı bir kuşkulu durum olarak ortaya çıkmaktadır.

 

Vurulma olayının arkasından 4 daire aldı sözünün üstüne yapılan açıklamada biz evimizi arabamızı sattık 4 ay içinde 1+1 4 daire aldık demeleride traji komik olayın bir yansıması olarak hafızalar yazılmıştır. Düşünün acınız var bu kadar gündem olan bir olay yaşıyorsunuz ama ticaret yapmayı da ihmal etmeyip daire’ni arabanı satıyorsun üstüne 4 daire alıyorsunuz olay yada acınız bu kadar taze iken. Yorum sizin!

Tabi bu işin oluş sonrası gündeme gelen ilişkilerde ayrı bir tartışma konusu! Kimlerle ilişkisi var. Pizzacı  servisleri gibi bu işin fetö, ve hatta hdpkk boyutu ilişkileri gibi bir yığın idealar var. Bu konuya dail yazmayı düşünmüyordum ama Sinan Ateşin Annesinin konuşması ve MHP lideri Başkurt Devlet Beyi itham etmesi iki kelamda biz yazalım durumuna getirdi. CHP genel Başkanı Özel ve MHP eskitmesi nefis sahibi olan isimlerin taraflılığı gündem olarak bilinen bir gerçek. Ve bu durum şaşkınlık verici düşünün PKK ve HDPKK sevici kim varsa tarla kurultaycılar dan kalan kim varsa bu olayda taraf olup bir de kumpas olduğu açık olan bir ölümlü çatışmayı siyasi bir olaya çevirme gareti sahiplenilmesi tavır almayı ve yüksek sesle konuşmayı, yazmayı zaruri hale getirmiş durumda. Düşünün Terörist Demirtaş’a ve Kavala’ya özgürlük diyenlerin bazıları özellikle Ateşle yolu hiç fikren kesişmeyecek olanların bile savunuyor olması bir kendi başına bu olayın bir kumpas olduğunun delili değil mi dir?. Eminim ki, Çok yakında her şey gün yüzüne çıkacak kim kimin sonuna bakmak lazım. Sabırlı olmak lazım.  MHP ve Ülkü ocakları dualıdır. Allah İftira atanlara mutlak hemen cevbını verecektir. Adalette sonsuz ve kudret sahibi ALLAH’tır.

Benim Düşüncem ise; “kendi aralarında güç çatışması yaşayanlar arasındaki husumeti bilenler bu kumpası öğrenip kumpas üstüne ikinci bir kumpas kurup. Şahsı yaralama derdinde olan güç çatşmasının tarafları harekete geçmiştir. Bunu bilen Pensilvanya tetikçileri oyun üstüne oyun kurup Sinan Ateşi öldürmüş ve kurulan oyun neticesinde MHP ve Ülkü ocaklarının kurumsal adının üstüne yıkıp MHP ve Ülkü Ocakları ile birlikte Cumhur İttifakını yıpratmak mümkünse bitirmekti Ama başaramadılar başaramayacaklar çünkü Başkurt Devlet bey oyunları bozdu bozacaktır.”

Sözü Başkurt MHP lideri Devlet Bahçeli beyin sözüyle noktalayalım.

“Milliyetçi Hareket Partisi’ne organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları’nı ne de Milliyetçi Hareket Partisi’ni çiğnetmem, hayır çiğnerim diyenler varsa, istedikleri yerde, bu davaya hayatını adamış inanmış bir Ülkücü olarak hepsini birden heyecanla beklerim.”

Karaca Hasan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.