Dolar 32,3178
Euro 34,6290
Altın 2.410,37
BİST 10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

BU VATANIN ADI TÜRK SAYGI GÖSTERECEKSİNİZ

29/10/2018 17:48 | Son Güncellenme: 30/10/2018 17:41
A+
A-

BU VATANIN ADI TÜRK SAYGI GÖSTERECEKSİNİZ

Vatan’ın ekmeğini yiyende çilesini çekende bellidir.

Herşey ortadadır.

Anlamadığım bu vatanın ekmeğini yiyen şaşalı hayat sürenler çilesini çekenlerden daha çok ağlayıp daha çok hak isteyip, daha çok insanlık ve özgürlük naraları atarak gündemden düşmüyorlar.

Ya o sessiz ve derinden diliyle şükreden, Kalbiyle zikreden, bedeneyli sabredenler onların hakları ne olacak.

Tabi İnanan insanlar için bu dünyada mükafatını görmeselerde ALLAH mutlak hak yani gerçek dünyada mükafatlarını verecektir inançları bu yöndedir ve bu İNANAÇ ayakta tutmaktadır.

Dedim ya O SESSİZ VE DERİN ÇIĞLIKLAR işte onlar asıl bu ülkeyi ayakta tutan, omurgasını oluşturan temel nokta o gizli ve çilekeş kahramanlardır onların adı TÜRK onların adı TÜRK MİLLETİDİR. Kırılma noktasıda burasıdır aslında!

Ülkeyi yönetenler KEMER SIKIN derken millete KENDİLERİ HER SEFERİNDE KEMERLERİNDEN BİR DELİK gevşetiyorlar yedikce şişiyorlar ŞİŞDİKÇE KEMER GEVŞETİYORLAR.

Bu hakmıdır DEĞİLDİR. BU REVAMIDIR DEĞİLDİR.

İşte burda kitleniyor insan. Sussam olmuyor kendime ihanet etmiş oluyorum. O zaman diyorum ki konuş yaz ki ölürken çok ŞÜKÜR VİCDANIM RAHAT YARABBİ SANA GELİYORUM DİYEBİLEYİM. Bütün mesele bu….

Devlet bey bugün bir açıklama yaptı EYT ile ilğili diyor ki; EYT konusunda MHP’nin seçim beyannamesinde madde vardır.

Arkadaşların ön hazırlığı olmuştur. Bu konunun, bugünkü ekonomik şartlarda 700 milyarı bulacağı Cumhurbaşkanı tarafından ifade edilmiştir. Bugünkü ekonomik dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz.

Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüşlerini saklı tutmakla birlikte çekimser oy kullanmıştır” dedi.

Geçenlerde köşe yazımda aslında bunu yazmıştım eyy AKP bizi muhalefetle aynı yolda buluşturma demiştim… Tamda bundan bahsetmiştim. Bugün Başkurt bunu söyledi ancak Başkurtum geçenlerde bizim kimseye muhtaçlığımız yoktur da dedi. Hala VATAN ve MİLLET diyen Devlet beyim, AKP ye diyor ki ben bunu meclise getireceğim şuan GÖRÜŞLERİMİZİ SAKLI TUTMAKLA BİRLİKTE ÇEKİMSER oy kullandık. Ama verdiğimiz teklif geçerli gel bu teklifi CUMHUR İTTİFAKINA yakışır şekilde çıkaralım.

Ki, Bundan sonrasını kendi bilir bu ülkenin tüm yükünü sırtında TAŞIYAN TÜRK MİLLETİ, KEMER SIKIN DİYEREK KEMER GEVŞETENLERİ 16 YIL SIRTINDA TAŞIDIĞI GİBİ İNDİRMESİNİDE BİLİR.

Evet indirmesini bilir de ya şu ANDIMIZ bu konuda bazıları ne andımızı diyor . Sen TÜRK dersen birileride Kürt dermiş ve işi İslamiyete çevirme gafletine düşürmektedirler.

İSLAM IRKINI KAVMİNİ MİLLETİNİ SEV diyor sevme demiyor.

Ve ayrıca bu ülkenin kurucu unsuru milli dir ve adıda TÜRK dür neden rahatsızsınız diye sormuyorum, rahatsız olabilirsin ANCAK SAYGI GÖSTERECEKSİN…

Çok yiğittiniz 5000 yıllık geçmişi olan Türk milletinin son büyük imparatorluğu OSMANLI parçalanmaya yüz tutmuşken ve tüm timsah ve sırtlanlar ülkeme saldırıp milletimi öldürüp topraklarımızı istila ederken ÇIKSAYDINIZ ORTAYA BEN KÜRDÜM BEN ERMENİYİM BEN BİLMEM NEYİM DİYEREK BİRLEŞİP BİR DEVLET KURSAYDINIZ. Yok kurmadınız çünkü böyle bir irade yoktu çünkü hain tayfası bu ülkeyi TÜRK milletini peşkeş çekmek ve parçalama hayalleri kurmakla meşguldü… Müslüman Araplar mı!onlarda kendi bölgelerinde OSMANLIYI satmakla meşguldü. İşte bu yüzden ANDIMIZ OKUTULMALI İMANLI TÜRK MİLLİYETCİSİ vatan evlatları yetiştirilmelidir.

Çünkü TÜRK demek MÜSLÜMAN demektir.

Tabi konu ANDIMIZ olunca ya bu ATATÜRK’ÜN partisi neden tek kelime etmiyor diye düşünürken. Geçenlerde minübüsdeyim bizi bilenler nerede oturduğumu bilir eve geliyorum, araçta bir lakırtı var yüksek sesle konuşuluyor, 50 yaşın üstünde biri YOLDAŞ BUNDAN SONRA BİZİMLESİN BİZİM LİSTEDESİN DEDİ dikkatimi çekti yoldaş diyince kafa çevirdim bizim mahallenin CHP tayfası mahalle başkanıda orda, neyse KADIN NE CEVAP VERSE BEĞENİRSİN BEN “HDP”liyim dedi.

İşte o an anladım CHP neden ANDIMIZA sahip çıkmıyor.

Bunlarla aynı yolda yürümek istemememizin bilinç altındaki fikrinin açığa çıkması ve kendi kendime bunu ispatlamış olduğum bir anı olarak hafızama yazmış olmamdır bu anı.

CHP ANDIMIZA SAHİP ÇIKMAMAKLA ATATÜRK’E SAHİP ÇIKMIYOR. ÇÜNKÜ ANDIMIZ 23 NİSAN 1933 de Atatürk’ün sağlığında okutulmuştur ve yasalaşmıştır. Ama siz vatan hainleri ile kol kola olmayı TERÖRİST cenazelerine katılıp leş gömmeyi tercih ediyorsunuz sonrada kalkıp ATATÜRK ilkelerine bağlılıkdan NE MUTLU TÜRKÜM DEMEKTEN BİLE ACİZ olduğunuz bir CHP ile  karşımıza çıkıyorsunuz. AKP hele 15 temmuzun cellatlarından hiç ders almamış ki Hala TÜRKÜN yemini Geleceğin milli gençliğini yetiştirecek andımıza sahip çıkmıyor. YANİ AKILLANMAMIŞ.

Ancak size ve AKP içinde ki terörsit FETÖCÜ siyasi ve brokratlara rağmen biz vatan sevdalısı ülkücüler bu ülkeyi 2023’ün lider ülke TÜRKİYESİ yapacağız YEMİN ettik kökünü kazıyacağız. SON NEFES SON DAMLA KAN AKANAKADAR mücadelemiz devam edecek BAŞARACAĞIZ…

KARACA Hasan