Dolar 32,3798
Euro 34,6581
Altın 2.403,67
BİST 10.057,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

HAVA DURUMU

HAVA DURUMU
05/02/2015 14:29
A+
A-

HAVA nasıl olacak, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. İç ve batı kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimler ile Edirne çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle güneyli yönlerden, zamanla Güneydoğu Anadolu’da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyıları, Batı Akdeniz kıyıları ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 12
İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 15
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 18
Adana: Parçalı az bulutlu 19
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 18
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 17
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 15
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 2
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 13

iha