Dolar 44,8573
Euro 52,8184
Altın 6.966,26
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 13°C

TRABZONSPOR, VAHİD HALİLHODZİC İLE YOLLARI AYIRMA KARARI ALDI

TRABZONSPOR, VAHİD HALİLHODZİC İLE YOLLARI AYIRMA KARARI ALDI
08/11/2014 22:58
A+
A-

Trabzonspor yönetimi, bugün yaptığı toplantıda, teknik direktör Vahid halilhodzic ile yolları ayırma kararı aldı. Bordo mavili Kulübün Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, hem kulübün hem de Boşnak teknik adamın menfaatleri doğrultusunda böyle bir karara vardıklarını söyledi.

Ligdeki başarısız sonuçların ardından teknik adam değişikliğinin konuşulduğu, Ersun Yanal’a teklif yapıldığı ortaya çıkan Trabzonspor’da, yönetim kurulu konuyu görüşmek üzere bugün bir araya geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan toplantıda yeni bir hoca ile yola devam edilmesi karı çıktı. Yöneticiler, yeni hoca konusunda gerekli görüşmeleri yapması için Başkan Hacıosmanoğlu’na tam yetki verdi.

Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, CİHAN’a yaptı açıklamada, hem kulübün hem de Vahid Halilhodzic’in menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar aldıklarını söyledi. Özverili transferler. Hocanın fedakarca çalışmalarına rağmen bir doku uyuşmazlığının olduğunu ve aşının tutmadığını ifade eden Aslan, “Hem kulübün hem de hocamızın menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar aldık. Bizim için değerli bir insan olan hocamıza teşekkür edip, sözleşmenin sonlandırılması yoluna gideceğiz.” dedi.

Yeni hoca konusunda bazı isimlerin konuşulduğuna değinen Aslan, en yakın ismin Ersun Yanal olarak göründüğünü kaydetti. Bir kulüple sözleşmesi bulunan hiçbir hocaya teklif yapmayı etik bulmadıklarını dile getiren Aslan, “Ertuğrul Sağlam ve Shota gibi bazı hocaların isimleri geçiyor. Ama biz bir kulüpte çalışan hoca ya da futbolcuya teklif yapmayı etik bulmuyoruz. Bunun dışında görüşülebilecek isimler arasında Ersun Yanal var. Şuanda en ağırlıklı görüşülecek isim o gibi. Hocamızla yollarımızı ayırdıktan sonra en kısa sürede yeni hocamızı takımın başına getireceğiz.” şeklinde konuştu.