Dolar 44,8475
Euro 53,0170
Altın 7.021,24
BİST 14.543,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Çok Bulutlu
İstanbul
14°C
Çok Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

BASKETBOL’DA HAVLU ŞOKU

Banvit maçında sarı-kırmızılı takımda büyük bir şok yaşandı.

BASKETBOL’DA HAVLU ŞOKU
19/10/2014 22:37 | Son Güncellenme: 19/10/2014 22:38
A+
A-

Galatasaray Liv Hospital’ın deplasmanda Banvit ile karşı karşıya geldiği Türkiye Basketbol Ligi mücadelesinde sarı-kırmızılı takımda büyük bir şok yaşandı. G.Saray koçu Ergin Ataman ile oyunculardan Nolan Smith arasında yaşanan gerginlik mücadeleye damga vurdu.

Maçın 2. çeyreğinin ortalarında oyundan alınması sonrasında gerginleşen Nolan Smith, başantrenör Ataman’a havlu fırlattı. Ataman bunun üzerine oyuncusuna sözlü olarak tepki gösterirken, Ender Arslan araya girdi ve olayı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan olayın ardından Ergin Ataman Amerikalı oyuncuyu bir daha oyuna dahil etmedi.

26 yaşındaki basketbolcu, daha önce de koç Ergin Ataman’ın Uşak Sportif maçı öncesinde kamp yapma kararı ile ilgili sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunmuştu.

Smith kadro dışı bırakıldı

Ergin Ataman’a havlu fırlatan ABD’li oyuncu Nolan Smith, kadro dışı bırakıldı.

Ataman, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Nolan Smith’in ikinci kez disiplinsiz davranışta bulunduğunu belirterek, “Oyuncu oyunculuğunu bilecek. Cezasını vereceğiz. Nolan Smith’i kadro dışı bırakıyoruz. Genç takımla çalışacak. Kendisini toparlarsa geri döner, toparlamazsa da sözleşmesini fesheder göndeririz” ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman, Banvit’in son iki saniyede attığı basket konusunda ise gerekli itirazları yapacaklarını aktardı.