Dolar 34,2411
Euro 37,1091
Altın 3.011,93
BİST 8.746,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

Arda Güler Juventus’ta mı? Sahte transfer duyurusu gündem oldu

Arda Güler Juventus’ta mı? Sahte transfer duyurusu gündem oldu
21/10/2024 17:33
A+
A-

Juventus’un İngilizce sosyal medya hesabı hacklendi. Arda Güler’in transfer edildiği duyurusu yapıldı, ardından hacker durumu “şaka” olarak açıkladı.

Juventus’un İngilizce X (Twitter) hesabı, bir Türk hacker tarafından ele geçirildi. Hacklenen hesaptan Arda Güler’in transfer edildiği duyurusu yapılarak futbol dünyasında büyük bir yankı uyandırıldı.

Arda Güler’e Sahte Transfer Duyurusu
Juventus’un İngilizce hesabından yapılan paylaşımda, “Juventus’a hoş geldin Arda Güler! Futbolun yükselen yıldızı artık Juventus ailesinin bir parçası!” ifadeleri kullanıldı. Paylaşım, kısa sürede büyük ilgi topladı ve sosyal medyada gündem oldu.

 

Hacker’dan “ŞAKAYDI” PAYLAŞIMI
İlk paylaşımın ardından hacker, esprili bir şekilde “Oğlum şakaydı lan” ifadelerini içeren bir mesaj daha paylaştı. Bu gelişme, kullanıcılar arasında kafa karışıklığına neden olurken olayın hack olduğunu netleştirdi

Juventus’un Resmi Açıklaması Geldi
Juventus’un İtalyanca X hesabından hızlıca bir açıklama yapılarak, İngilizce hesabın hacklendiği ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Kulüp yetkilileri, yanlış bilgilerin dikkate alınmaması gerektiğini ve konu üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Arda Güler Transferi Gerçek mi?
Juventus’un açıklamasının ardından Arda Güler’in transferine dair herhangi bir resmi bilgi bulunmadığı netleşti.

Hacker, son gönderisinde ise esprili bir şekilde şu mesajı paylaştı: “tmm hadi bu kadar yeter. firat-destan”

“Ali Koç İSTİFA ETTİ”
Juventus’un İngilizce hesabının hacklenmesinin ardından bir başka dikkat çekici paylaşım daha ortaya çıktı. Hacklenen hesaptan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında bir paylaşım yapıldı. Mesajda, “Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ali Koç, bugün sürpriz bir kararla istifa ettiğini açıkladı.” ifadeleri kullanıldı.

https://x.com/juventusfcen/status/1848344304508412374

https://x.com/juventusfcen/status/1848351965996085268

KAYNAK: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.