Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

Benfica cephesinden Kerem Aktürkoğlu açıklaması!

Benfica cephesinden Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
06/10/2024 12:58
A+
A-

Benfica cephesinden Kerem Aktürkoğlu açıklaması!

Galatasaray’ın Benfica’ya transfer ettiği genç yetenek Kerem Aktürkoğlu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve Manchester United’ın radarına girdi. Benfica ise bu transferle ilgili resmi bir açıklama yaparak transfer hakkında bilgi verdi.

Portekiz Ligi’nde Benfica, yarın deplasmanda Nacional’e konuk olacak. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, Kerem Aktürkoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.
Lage, “Bugün antrenman yaptı ve kendini iyi hissediyor. Ancak yarın maç planına göre en iyi 11’imizi belirleyeceğiz.” dedi.

BENFICA’DAN AÇIKLAMA

Bruno Lage, hafta içinde Manchester United’ın Kerem Aktürkoğlu’nun kadrosuna katmak istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili soruyu da yanıtladı.
Lage konuyla ilgili, “Günümüzde, olayların gelişme hızına bakıldığında iyi olanlar dün kazananlar, en iyi oyuncular ise son golü atanlardır. Şu anda ana hedefi Benfica’da iyi bir kariyere sahip olmak. Hedefinin, gösterdiği gibi istikrarlı bir futbolcu olmak olduğunu düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.

5 MAÇTA 6 GOLE KATKI

Kerem Aktürkoğlu Benfica formasıyla görev yaptığı 5 maçta 4 gol ve 2 asistle oynadı.

 

KAYNAK: Türkgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.