Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için maça siyah forma ile çıktılar

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için maça siyah forma ile çıktılar
27/09/2024 20:51 | Son Güncellenme: 27/09/2024 20:54
A+
A-

Sivasspor, Başakşehir maçına şehit polis Şeyda Yılmaz anısına siyah formayla çıktı. Taraftarlar da siyah forma giydi. Kırmızı-Duvar taraftar grubu, Şeyda Yılmaz için özel hazırlıklar yaptı ve pankart açtı. Takımlar sahaya “Şehadetin Kutlu Olsun” yazılı pankartla çıktı.

Sivasspor, Başakşehir ile karşı karşıya geldiği maça İstanbul’da görevi sırasında çıkan çatışmada şehit olan Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz anısına siyah formayla çıktı. Taraftarların birçoğu da siyah forma giydi.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Sivasspor sahasında Başakşehir ile karşılaşıyor. İstanbul Ümraniye’de 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti tarafından tabanca ile vurularak şehit edilen Sivaslı şehit polis memuru Şeyda Yılmaz anısına Sivasspor, Başakşehir maçına siyah forma ile çıktı.

Sivasspor taraftar grubu Kırmızı-Duvar da şehit polis Şeyda Yılmaz için maçta bazı hazırlıklar yaptı. Taraftar grubu Şeyda Yılmaz’ın fotoğrafının bulunduğu pankart açtı. Pankartta ‘Şeyda’lar Yılmaz’ yazısı yer aldı.
Ayrıca takımlar sahaya ellerinde ‘Şehadetin Kutlu Olsun Şehidim Şeyda Yılmaz’ yazılı pankartla seremoniye çıktı.

KAYNAK: Türkgün / Anadolu Ajansı-AA / İhlas Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.