Dolar 34,1531
Euro 38,2168
Altın 2.931,63
BİST 9.708,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Çakmaktaş’tan Saymaz’a, “Gittiğin yol, yol değil, Her gün bir iddianın tetikçiliğini yapıyorsun”

Çakmaktaş’tan Saymaz’a, “Gittiğin yol, yol değil, Her gün bir iddianın tetikçiliğini yapıyorsun”
27/09/2024 12:32 | Son Güncellenme: 27/09/2024 12:33
A+
A-

Çakmaktaş’tan Saymaz’a, “Yanına kar kalmayacak!”
Üzeyir Çakmaktaş sosyal medya hesabı üzerinden MHP ve Ülkü Ocakları’nı hedef alan İsmail Saymaz’a yanıt verdi.

Üzeyir Çakmaktaş, X hesabı üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ülkü Ocakları’nı hedef alan Gazeteci İsmail Saymaz’a ateş püskürdü. Çakmaştaş’ın açıklamaları şu şekilde,

“SAĞLAMASINI YAPMADAN HABERİ PATLATTI”
“İsmail Saymaz’ı tanırım… Bir kaç haberini de kendisine düzelttirdim. İsmail,haberleştirdiği haberlerin doğrusuna, yanlışına bakmaz; koşarmı,ilgi-yankı uyandırır mı ona bakar. “Alaattin Çakıcı Amerika’ya gitti” haberinin kaynağı bendim; sağlamasını yapmadan haberi patlattı.” Dedi.

“EN SONUNDA DEDİĞİMİZ GİBİ YAPMAK ZORUNDA KALDIN”
Çakmaktaş daha sonrasında, “İsmail Saymaz… İsmail Saymaz…! Hayırdır, neyin peşindesin? MHP ve Ülkü Ocakları’na yönelik bu düşmanlığın arkasında kim var? CIA mi, BND mi? Hani hatırlarsın, bir zamanlar paçan tutuşmuş, ortak bir tanıdığımız üzerinden bana ulaşmıştın. “Ben eski ülkücüyüm, komünist değilim” diye sızlanmıştın. Hatalı haberini düzeltmek için metni ben yazmıştım ve sen de zorunlu olarak kabul etmiştin. Üstelik o metni kırptığın için Sözcü gazetesine üç defa yükleyip kaldırmak zorunda kalmıştın. En sonunda bizim dediğimiz gibi yapmak zorunda kaldın.

“O GÜNÜ HATIRLA…”
O günü hatırla… Senin camiandan takipçilerin seni “top İsmail”, “dönek İsmail”, “korkak İsmail”, “dansöz İsmail” diyerek linç etmişti. Bugünlerde MHP ve Ülkü Ocakları’na karşı yoğun bir manipülasyon kampanyası başlattığını görüyorum. Her gün bir iddianın tetikçiliğini yapıyorsun. Şunu iyi bilmelisin ki, MHP ve Ülkü Ocakları senin operasyon çekebileceğin kurumlar değil; senin boyunu aşar. Gittiğin yol, yol değil. Hakkında yapılan iftira ve manipülatif haber şikayetlerini, yeni yalanlar ve sahtekarlıklarla önleyemezsin! Er ya da geç, yaptıklarının bedelini ödeyeceksin. Hiçbir şey yanına kar kalmayacak!” ifadelerine yer verdi.

https://x.com/CakmaktasUzeyir/status/1839268061347475765

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.