Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

MHP’ye İftiraların Sebebi yeni ANAYASA korkusu

MHP’ye İftiraların Sebebi yeni ANAYASA korkusu
23/06/2024 19:11
A+
A-

Korkma sıra size geliyor. Korkunun ecele faydası yok. İftira ve yalan medya haberleri ile Güneşi sıvayamaz ve TÜRK Milletinin geleceğini karartamayacaksınız.

Neden mi?

Ata Oğuz soyu Türk oğlu Türk olan bu millet “ben bu yoldan dönersem yağız kılıç bu bedene Gök Girsin Kızıl çıksın’’ demiştir. Kurtuluş mücadelesinde Akif Ata ‘’KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK’’ demiştir. Biz, benim evladım Anasız yaşar ama Vatansız yaşayamaz diyen NENE HATUN’ların torunlarıyız. Biz Ne mutlu Türküm diyen kurucu iradenin Atası Türk olan Mustafa Kemal Atatürk’ün bu toprakları emanet ettiği nesiliz. Bizler 1969 yılında nesli soyu Türk olan kurucu iradenin ülke var olsun diye siyasi temsilci olarak kurduğu Türk ülküsünü TURAN hedefini KIZILELMA ülküsünü yeniden güçlü kılmak ila-yı- kelimetullah davasını yeniden hâkim kılmak ve yaymak için iradenin temsilcileriyiz. Ve Başbuğ A.TURKEŞ kurulma gerekçesi olarak şunu söylemiştir. ‘’CHP milli çizgisinden çıktığı için biz parti kurduk’’ Ve Atatürk’ünde ifadesi ile kominizim görüldüğü yerde yok edilmelidir sözü üstüne Yine Başbuğ Türkeş CHP’yi kastederek “solun ihanet derecesine varan davranışları karşısında, sağ ile olan kavgamızı erteledik” demiştir.

1969’dan bugüne en büyük bedeli siyasi bir parti olarak MHP-ÜLKÜCÜLER ödemiştir. Ne kadar bugün sağ sol kavgası bitmiş olsa da, bugün TARAFI VATAN OLAN İLE Tarafı İhanet olanların Mücadelesi vardır. 1980 öncesi ve sonrası sol ne kadar ajitasyon yaparak kendini mazlum gösterse de en büyük kayıp ÜLKÜCÜ kadrolar vermiş ve binlerce Rütbesiz vatan sevdalısı uçmağa varmış ŞEHİT edilmiştir. Ne zaman Türk devleti ayağa kalkmak istese, Ne zaman Devlet Millileşme yolunda yol alsa, Türk Topraklarında Milli kadrolara operasyon yapılmış ve Abd’nin deyimi ile onların çocukları kazanmıştır. Darbe sonrası aynı güç defalarca MHP ve Ülkücü kadrolara komplo kurmuş ele geçirmek istemiş başaramayınca böl, parçala, yok et mantığı ile operasyon yapmıştır. Başbuğ döneminde BBP, Başkurt döneminde Genç parti, kaset operasyonu en son TOPUKLU operasyonu hiçbiri tutmayınca 15 Temmuz hain kalkışma operasyonu yapılmıştır. Bu son 15 Temmuz operasyonunda Başkurt ve ülkücüler hazırdı tarihin verdiği olgunlukla gerekeni yapmış büyük bir ferasetle Devletinin yanında durmuş ve Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ı onların çocuklarına bırakmamış, birileri karanlıkta saklanırken Başkurt Devlet Bahçeli Işıkları yakın biz buradayız demiş! Tüm haçlı torunlarına ve onların içerdeki tasmalı uşaklarına meydan okumuş, kalkışmayı ilk açıklamayı yaparak kışkırtmış. İkinci açıklama Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın cep telefonundan tv aracılığı ile Türk Milletini Direnişe çağırmasıyla ihanete dur denilmiştir.. Ama benim kanaatim asıl mücadelenin güvelik güçlerinin içindeki yani asker,Jandarma, pöh,jöh ve polis teşkilatlarının içinde geçtiğini ve Başkurt Türkmen Beyi Devlet Beyin söylemi İle 80 öncesi onların çocukları kazanmıştı bu sefer BİZİM ÇOCUKLAR kazandı diyerek terörün belini kırmış ve Milli bir diriliş başlamıştır. Hendekçiler çukurlara gömülmüş, sınır dışı operasyon içerden dışarıya doğru başlatılmış, ekonomi sıkıntılı durumda iken milli sanayii üretimi başlamış, Pandemi sürecine rağmen, içe dönük ekonomi ve üretim başlatılmış ve savunmada %20 lerde olan milli üretim %80 lere ulaşmıştır.

Enflasyonun inişe geçtiği açıklamaları yapılan şu süreçte evet çok sıkıntılı milletin durumu, bende bu ülkede yaşıyorum bende bu sıkıntıları yaşıyorum ama Nene Hatun Ana Atamın dediği gibi benim evlatlarım vatansız yaşayamaz ben sıkıntısını çekerim ama neslim çekmesin diyorum. Böyle bir ortam içinde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi millet tarafından kabul edilmiş ve sistem Türk usulü bir yönetim şekline çevrilmiş ve hızlı hareket eden bir devlet organları haline gelmiştir. İşte bu durum darbe anayasasında ki açıkları ortaya çıkarmış ve MHP lideri Türkmen Beyi BAŞKURT Devlet bey 100 maddelik Anayasa değişikliği için hazırlık başlatmış tamamlamış ve Ak Parti heyetine teslim etmiştir.

Bu gelişmeler tasmalı siyasetçileri korkutmuş! Kravatlı TERÖRİSTLER korku içinde ne yapacağını şaşırmış ve malum yine hedef MHP ve Lideri Başkurt D.Bahçeli bey olmuştur. Kaos çıkarma amaçlı akla gelmeyen iftiralar yakıştırılmış en son olayları ise Eski Ülkü ocakları başkanı Sinan Ateş cinayeti olmuştur. Ki, bu cinayet tam seçim öncesi olması ve üstüne bunu MHP içinden emir verildiği iftirası aklı selim herkesin yuhhhhh dediği bir satılmış medya saldırısı olmuştur. Seçim öncesi böylesi bir cinayetin sonuçlarının ne olacağını bilecek erdeme sahip bir liderin olduğunu biz biliyoruz. Ki ülkücü kendinden olana asla zarar vermez.  Neyse bunu detaylandırmanın alemi yok bu ay başı her şey ortaya çıkacak nasıl olsa…

Bu gelişmeler ışığında Milli bir anayasa değişikliği ve mevcut anayasadaki açıklar sayesinde bu milletin ekmeğini yiyen, bu milletin meclisinde olan ve askere, polise kurşun sıkanları destekleyenlerin hepsi açığa çıkacak. Bir daha milli olmayan hiçbir parti kurulamayacağı için iftira ve yalan haberler ile cumhur ittifakının bozulmasını istiyorlar. Bütün dertleri bu!.

Sonunda her şeyin açığa çıkacağını biliyorlar, her yolu da kendilerine hak görüyorlar neden mi? Sonunda yok olacaklarını biliyorlar.

 

MHP nin siyasi olgunluğu ve Bilge bir lidere Başkurt’a sahip oldu için, Devlet geleneği ve Türk Töresine sahip olduğu için başaramayacaksınız. MHP ve Başkurtun,  5000 yıllık Töre, 2000 yıllık devlet geleneğinin hafızasına sahip olduğu için başaramayacaksınız. Bu ittifakı bozmaya gücünüz yetmez. O içerdeki kravatlı bukalemunlar sizlerde başaramayacaksınız. Türk, Yeniden Dünyanın hakimi ve lideri olacak. Başaramayacaksınız Türk birliği kurulacak. Başaramayacaksınız ilmin ve teknolojinin hakimi yeniden TÜRKLER olacak.