Dolar 34,2214
Euro 37,4856
Altın 2.868,63
BİST 9.132,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Az Bulutlu
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Per 27°C
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 22°C

AKILLERE ANTALYA’DA PROTESTO ETTİ

AKILLERE ANTALYA’DA PROTESTO ETTİ
21/05/2013 18:08
A+
A-

akiller_corumda_guvenlik_ust_seviyede_h2069

Sözde Akiller Akdeniz Heyeti, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Antalya Valiliği önünde eylem yapan bir grup polise zor anlar yaşattı.

Polis barikatını geçip valilik makam girişine ilerlemek isteyen eylemcilerden biri, o an valiliğe girmek isteyen ve bir ilçe kaymakamına ait olan makam aracının önünü kesti. Hareket halindeki aracın önüne geçen ve durdurup yere yatan eylemci bir süre kıpırdamadan yerde kaldı. Eylemcinin kalkmasının ardından yeniden barikatı geçmek isteyen sayıları 20 civarında olan eylemcilerin bu denemesi başarısız oldu.

Sözde Akiller, alınan güvenlik önlemleri altında Antalya Valiliği’ndeki görüşmelerini tamamlayıp ayrılırken, grup olaysız dağıldı.