Dolar 34,2518
Euro 37,6459
Altın 2.887,60
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Çok Bulutlu
İstanbul
24°C
Çok Bulutlu
Çar 25°C
Per 26°C
Cum 22°C
Cts 20°C

AKP ORDU IL BINASINDA BAYRAK KRIZI

AKP ORDU IL BINASINDA BAYRAK KRIZI
23/04/2013 18:38
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu İl Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde parti binasına astığı Türk Bayrağı ile yeni bir krize neden oldu.

Türk Bayrağının parti tabelası altına kamufle edilmesi ve bayrakta ki Ay Yıldız’ın ise tabela altına kalarak gizlenmesi ise vatandaşların sert tepkilerine neden oldu.

Öğlen saatlerinde durumu fark eden vatandaşlar partililerin tavrında bir düzelme ve değişme olduklarını gözledikten sonra gazetemize yaptıkları açıklamada iktidar partisini sert bir dille eleştirdiler.

Türk Bayrağını böylesi anlamlı bir günde parti tabelasının altına kamufle edilmesine şiddetle karşı çıkan Ordulular; “Bu durum ve ortaya sergilenen tablo maalesef iktidar partisine yakışmamıştır. Bu anlamlı günde parti binasına sözde bayrak asmaları bizleri derinden üzmüştür. Bunların Türk kelimesi, Türklük Kavramı ve Türk Bayrağı ile ne alıp veremedikleri var? Anlamış değiliz.

Bu parti Türkiye Cumhuriyetinin iktidar partisi değil mi? Bunlar kimi yönetiyor? Kime hizmet ediyorlar? Daha bunların kongrelerinde de yaşanan bayrak krizi hafızalardan silinmemişken bugün ortaya çıkan bu manzara da bizleri fazlasıyla üzmüştür. Bu manzara AKP’ye yakışmamıştır” dediler.

ORTADOĞU