Dolar 46,2690
Euro 53,5644
Altın 6.277,08
BİST 13.938,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 27°C

BOZDAĞ’DAN “ITIDAL” ÇAĞRISI

BOZDAĞ’DAN “ITIDAL” ÇAĞRISI
02/06/2013 21:04
A+
A-

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sosyal medya twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Biz bir yandan iyi bir iş yapmanın gönül huzuru yaşarken, öte yandan bilmeden karanlık kaos aşıklarının ekmeğine yağ sürmüş oluruz” dedi.

Bozdağ, twitter hesabından Türkiye genelinde Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olayları protesto eden eylemcilere çağrıda bulundu. Bozdağ, “Biz bir yandan iyi bir iş yapmanın gönül huzuru yaşarken, öte yandan bilmeden karanlık kaos aşıklarının ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Aksi bizi yalanların ve iftiraların yayıcısı ve savunucusu yapar; temiz ve dürüstlere zarar verdirir, yalancı ve iftiracılara hizmet ettirir. İnternetten paylaşılan bilgi ve haberlere, güvenli kaynaklardan doğrulamadan inanmayalım” dedi.

(İHA)