Dolar 44,8475
Euro 53,0170
Altın 7.021,24
BİST 14.543,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Çok Bulutlu
İstanbul
14°C
Çok Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Ampute Milli takımımız Mhp liderini ziyaret etti

Ampute Milli takımımız Mhp liderini ziyaret etti
15/11/2018 15:19 | Son Güncellenme: 15/11/2018 17:18
A+
A-

Ampute Milli takımımız Mhp liderini ziyaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meksika’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda ikinci olan Ampute Milli Futbol Takımı oyuncu ve antrenörlerini kabul etti.

MHP Lideri Bahçeli’nin makamında gerçekleşen kabulde, takım kaptanı Osman Çakmak MHP liderine, üzerinde “Devlet Bahçeli” yazılı 80 numaralı milli takım forması hediye etti.

Kabule, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu da katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup toplantısında, 2018 Dünya Kupası finalinde penaltılarla kaybederek ikinci olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Kaptanı Çakmak’ın maç sonu yaptığı, “Türk halkı hakkını helal etsin” açıklamasına karşılık, “Hakkını helal etmesi gereken biri varsa o da sensin” demişti.

LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ Meksika’da düzenlenen Ampute Dünya Futbol Turnuvası final maçında penaltı kaçırdıktan sonra “Türk milleti hakkını helal etsin” diyen takım kaptanı Gazi Osman Çakmak’a seslenmişti.

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ,

“Kahraman kardeşim müsterih ol bizim sende hakkımız yoktur ama senin bizlerde hakkın pek çoktur. Hakkını helal etmesi gereken biri varsa o da sensin ve arkadaşlarındır. Sizin bu millet için yaptığınız fedakarlıkları unutursak kanımız kurusun” demişti.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ bugün Ampute Milli takımımızla bir araya geldi. Makamında kabul etti.