Bakan Akar: Tüm operasyonlarımız meşru müdafaadır

Bakan Akar: Tüm operasyonlarımız meşru müdafaadır
Kars’ta düzenlenen Kış Tatbikatı 2023’ün ‘Seçkin Gözlemci Günü’nde açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ‘Terörle mücadelemiz hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam etmektedir. Tüm operasyonlarımız meşru müdafaadır.’ dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kars’ta düzenlenen Kış Tatbikatı 2023’ün “Seçkin Gözlemci Günü”nde açıklamalarda bulundu.
Bakan Akar, “Terörle mücadelemiz hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam etmektedir. Tüm operasyonlarımız meşru müdafaadır.” dedi.
Bakan Akar, “Hudut namustur anlayışıyla, en ileri teknoloji araçların kullanılmasıyla ve hudut birliklerimizin en ileri çapta takviyeleriyle hudutlarımız korunmaktadır. Kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Türkgün