Dolar 34,0867
Euro 38,1294
Altın 2.847,93
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

KAPTANLAR ARENA’DA SAHADA MUHTEMEL 11’LER

KAPTANLAR ARENA’DA SAHADA MUHTEMEL 11’LER
18/10/2014 16:43
A+
A-

Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Ligin iki devi, Galatasaray ve Fenerbahçe 115. randevu için Arena’da buluşuyor. Futbolumuzun sıkıntılı bir süreçten geçtiği, tribünlerin kaostan bıktığı dönemde en büyük ilaç derbi. Tüm taraftarlar iyi futbol kadar, sahada başlayıp sahada bitecek, centilmenliği ile Süleyman Seba Sezonu’na layık bir gece bekliyor. Yani, ‘İyi olan kazansın’, kaybeden kazananı alkışlasın.

BURAK YÜZDE 51

Galatasaray’da günlerdir Burak Yılmaz belirsizliği yaşanırken, basına kapalı son taktik provalar tabloyu netleştirdi. Golcü, takımla birlikte çalıştı. Sağlık ekibi bu sabah da Burak’ı bir kontrolden geçirecek, rapor verecek. Ayrıca son idmanda Prandelli’nin Burak’ın arkasında yine Olcan ve Sneijder’i kullandığı, derbiye bu şekilde çıkacağı belirtildi.

KAPTANLAR ARENA’DA SAHADA

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, Arena’da kesin ilk 11’de. Sürpriz olmazsa forvette Webo başlayacak, Sow ve son antrenmana yetişen Emenike kulübede olacak. Alper Potuk’u as takımda oynatan İsmail Kartal’ın taktik provanın bir bölümünde Hasan Ali’yi sol bekte, Caner Erkin’i ise sol kanadın önünde oynattığı da öğrenildi.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Veysel, Chedjou, Semih, Tarık, Selçuk, Melo, Dzemaili, Olcan, Sneijder, Burak.

Teknik direktör: Cesare Prandelli

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Kuyt, Emre, Diego, Alper, Webo.

Teknik direktör: İsmail Kartal

STAT: TT Arena

SAAT: 19.00

YAYIN: LİG TV

HAKEM: Cüneyt Çakır