Dolar 34,1687
Euro 38,1637
Altın 2.911,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı
27/09/2024 09:46
A+
A-

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve günümüzde futbol yorumcusu Serhat Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. “Programdan çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe!” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve günümüzde futbol yorumcusu olan Serhat Akın, silahlı saldırıya uğradığını duyurdu. Sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşan Akın, “Programdan çıkarken ayaklarıma ateş ettiler. Son sözümüz Fenerbahçe!” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Program çıkışı saldırıya uğradığını açıklayan Serhat Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu biliniyor.

Serhat Akın Kimdir, Hangi Takımlarda Oynadı?

Serhat Akın, futbol kariyerine 10 yaşında 1991 yılında Almanya’nın Karlsruher takımının altyapısında başlamıştır. 2000 yılına kadar burada futbol oynamış, ardından 2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer olarak Türkiye Milli Takımı’na yükselmiştir. Fenerbahçe’de geçirdiği dönemin ardından, RSC Anderlecht’e transfer olmuştur. 2006-2007 sezonunda Almanya’nın FC Köln takımına kiralık olarak geçiş yapmış, bir sonraki sezon yeniden Anderlecht’e dönmüştür.

15 Ağustos 2008 tarihinde Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kocaelispor ile anlaşma sağlamış, 1 yıllık bir sözleşme imzalamıştır. Ancak ligin 15. haftasında parasını alamadığı ve beklediği ilgiyi görmediği için sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmiştir. Beşiktaş ve Kayserispor’un ilgisini çekmiş olsa da, Serhat Akın, Konyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

2011-2012 sezonunda Yusuf Şimşek’in futbolcu-antrenör olarak görev yaptığı Turgutluspor ile anlaşmış, ardından 2012-2013 sezonu için Denizlispor ile sözleşme imzalamıştır. 2013-2014 sezonunun başında ise Almanya 3. Lig ekiplerinden BAK 07’ye transfer olmuştur.

Milli takım kariyerinde de önemli bir yer edinmiş olan Serhat Akın, Erzincanlı olmasından dolayı genellikle Türkiye A Milli Takımı’nda 24 numaralı formayı giymiştir. 2002 yılından itibaren milli formayı giyen Serhat, toplamda 21 maçta yer almış ve 4 gol atmıştır.

Fenerbahçe’den Serhat Akın paylaşımı

Fenerbahçe, bir dönem sarı-lacivertli formayı da giyen eski milli futbolcu Serhat Akın’ın uğradığı silahlı saldırı sonrası açıklama yaptı.

Fenerbahçe, eski milli futbolcu ve bir dönem sarı-lacivertli formayı giymiş olan Serhat Akın’ın uğradığı silahlı saldırı sonrası bir açıklama yaptı. Kulüp, Akın’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşanan olayı kınadı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: Türkgün / / İhlas Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.