Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Açık
İstanbul
27°C
Açık
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Filenin Sultanları yarı final için parkede

Filenin Sultanları yarı final için parkede
21/06/2024 14:43 | Son Güncellenme: 21/06/2024 22:57
A+
A-

Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi’nde Polonya ile çeyrek finalde karşılaşacak. Dünya sıralamasında 3’üncü olan Türkiye, Polonya’yı yenerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. TRT Spor’dan yayınlanacak maç, Sultanların final için umutlarını canlı tutuyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nde yarı final için Polonya ile mücadele edecek.

HEDEF YARI FİNAL
FIVB Milletler Ligi’nin son şampiyonu Türkiye, normal sezonda 6’ncı sırada tamamladığı turnuvanın çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. 12 maçta 8 galibiyet ve 4 yenilgiyle dünya sıralamasında 3’üncü sıraya gerileyen Filenin Sultanları, rakibi Polonya’yı mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor.

Turnuva boyunca oynadığı 12 maçın 10’unu kazanan ve sıralamada 3’üncü olan Polonya, Türkiye için zorlu bir rakip olacak. Ancak Filenin Sultanları, Polonya ile son oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanarak bu karşılaşmada da galibiyet kovalayacak.

Final serisi Tayland’da başlıyor ve Sultanlar, ilk maçını bugün saat 16.30’da oynayacak. Bu önemli mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye, Polonya’yı yenmesi halinde İtalya-ABD eşleşmesinin galibi ile final mücadelesi verecek.

KAYNAK: Türkgün