Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Kızıldeniz’de içine gireni saniyesinde öldürüyor

Kızıldeniz’de içine gireni saniyesinde öldürüyor
22/07/2022 21:56
A+
A-

Kızıldeniz’in göbeğinde keşfedilen delik tüyler ürpertti: İçine gireni saniyesinde öldürüyor
Kızıldeniz’de araştırma gerçekleştiren Miami Üniversitesi’nden bilim insanları tarafından çok önemli bir keşif yapıldı. Bilim insanları, denizin dibinde içine giren her şeyi saniyeler içerisinde öldüren bir delik buldu.

Bilim insanları dünya genelindeki araştırmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bilim insanları tarafından yapılan ilginç keşiflere bir yenisi daha eklendi.

MİAMİ ÜNİVERSİTESİ’NE BAĞLI EKİP BULDU
ABD’nin Miami Üniversitesi’nden Profesör Sam Purkis’in başında olan ekip tarafından Kızıldeniz’de gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda koca bir delik bulundu. Ancak bilim insanları deliğin normal olmadığını ve içerisine giren canlıları saniyeler içerisinde öldürdüğünü tespit etti.

İÇİNDE HİDROJEN SÜLFÜR OLABİLİR
Bilim insanları bu sudaki tuz seviyesinin yeterli olmayacağını, bunun da hidrojen sülfür gibi toksik kimyasalların barınmasına neden olabileceğini ifade etti. Bu kimyasalların da canlıları öldürdüğü biliniyor.


Kaynak: Türkgün