Dolar 34,1616
Euro 37,7731
Altın 2.920,23
BİST 8.898,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Açık
İstanbul
27°C
Açık
Cum 29°C
Cts 27°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Madrid’de bir binada şiddetli patlama! Ölüler var

Madrid’de bir binada şiddetli patlama! Ölüler var
20/01/2021 19:12
A+
A-

Patlamada en az iki kişinin öldüğü bildirilirken, patlamanın olduğu binanın önünde yola park etmiş araçların büyük bölümü zarar görürdü. Sivil koruma, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeyi güvenlik koridoruna aldı.

İspanya’nın başkenti Madrid’de, şehir merkezinde bir binada şiddetli patlama gerçekleşti.

Yerel saatle 15.00 (TSİ 17.00) sıralarında Madrid’in merkezindeki Puerto de Toledo Mahallesi’nde bir apartmanda patlamada oldu.

Sosyal medyada yer alan görüntülere göre, patlamanın etkisiyle binanın üst katlarında büyük hasar oluştu.

 

Patlamada en az iki kişinin öldüğü bildirilirken, görgü tanıkları da çok sayıda yaralının olduğunu söyledi.

Görgü tanıklarından Valeria, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Patlamanın karşısında bir binada oturuyorum. Eve girerken gaz kokusu aldım. Daha sonra da büyük bir patlama meydana geldi. Şu an şoktayım. Patlama çok şiddetliydi.” dedi.

Patlamanın olduğu binanın önünde yola park etmiş araçların büyük bölümü zarar görürken, sivil koruma, itfaiye ve sağlık ekiplerinin bölgeyi güvenlik koridoruna aldığı bildirildi.

 

Binanın yanında bir yaşlı bakımevinin, okulun ve kilisenin bulunduğu belirtildi.

Yerel basında, patlamanın nedeninin gaz kaçağı olabileceği iddia edildi.

Kaynak: Türkgün