Dolar 44,6144
Euro 52,4639
Altın 6.812,73
BİST 14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
13°C
Parçalı Bulutlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

Trump’tan küstah tehdit!

Trump Tweet’inde “Daha önce önemle belirttiğim gibi yine tekrar ediyorum: Eğer Türkiye eşsiz bilgeliğim içinde limitleri aşma olarak değerlendireceğim bir şey yaparsa, (daha önce yaptığım gibi) Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim” ifadelerini kullandı.

Trump’tan küstah tehdit!
07/10/2019 19:34 | Son Güncellenme: 07/10/2019 20:03
A+
A-

Trump’tan küstah tehdit!

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabı Twitter’dan Türkiye’ye ilişkin ekonomik tehditte bulundu. Trump, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde başlatacağı olası operasyona ilişkin ifadeler kullandı.

Trump Tweet’inde “Daha önce önemle belirttiğim gibi yine tekrar ediyorum: Eğer Türkiye eşsiz bilgeliğim içinde limitleri aşma olarak değerlendireceğim bir şey yaparsa, (daha önce yaptığım gibi) Türkiye ekonomisini mahvedip yok edeceğim” ifadelerini kullandı.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump
As I have stated strongly before, and just to reiterate, if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits, I will totally destroy and obliterate the Economy of Turkey (I’ve done before!). They must, with Europe and others, watch over…

30,7 B
18:38 – 7 Eki 2019
Twitter Reklamları’na ilişkin bilgiler ve gizlilik
35,5 B kişi bunun hakkında konuşuyor

ABD Başkanı Donald Trump Suriye’nin kuzeyinden çekilme kararı alarak Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna askeri harekat başlatmasına yeşil ışık yakmıştı. Ardından, ABD Dışişleri’nden bir yetkili “Biz bu operasyonu hiçbir şekilde desteklemiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. ABD Dışişleri Bakanlığı’da “Türkleri durdurmak için askeri bir adım atmayacağız” demişti.

ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham da Türkiye’nin operasyon başlatması durumunda, NATO üyeliğinin askıya alınması çağrısında bulunacaklarını açıklamıştı.

Başkan Trump sosyal medya hesabı Twitter’den Türkiye’ye yeni bir yaptırım tehdidinde bulundu. Trump Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde başlatacağı olası operasyona ilişkin açıklama yaptı.

Trump açıklamasında “Daha önce önemle belirttiğim gibi yine tekrar ediyorum: Eğer Türkiye eşsiz bilgeliğim içinde sınırları aşma olarak değerlendireceğim bir şey yaparsa, daha önce yaptığım gibi Türkiye ekonomisi mahvedip yok edeceğim. Türkiye Avrupa ve diğerleri ile beraber olmalı bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Trump’tan gel git Suriye açıklaması! Daha önce yaptığı açıklama son yaptığı açıklamayı tutmuyor…

Trump kimin kontrolunde soruları akla geliyor.

Trump: (ABD askerlerinin kuzey Suriye’den çekilmesi) ABD’nin sonu gelmeyen savaşlardan çekilmesinin zamanı gelmişti

Kaynak: Türkgün