Dolar 34,1308
Euro 37,9756
Altın 2.884,89
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN ERZURUM VE YOZGATLILARLA MORAL BULDU

AHMET BAYKAN ERZURUM VE YOZGATLILARLA MORAL BULDU
28/03/2019 15:59
A+
A-

AHMET BAYKAN ERZURUM VE YOZGATLILARLA MORAL BULDU

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan, Erzurumlular destek ve Yozgatlılar destek gecesine katıldı. Yoğun bir kalabalıkla karşılandığı iki ayrı yemekli toplantıyla moral buldu.

Ahmet Baykan sevgisi coşkuya sevgi seline döndü.

Ahmet Baykan’a seçime son üç gün kala davet yağıyor, sokaklarda vatandaş Ahmet Baykanı adeta bağrına basıyor. Gün içerisinde Maltepeli esnaflarla bir araya gelen Ahmet Baykan, akşamları yemek davetlerine koşuyor zaman kavranın yok olduğu bu seçim sürecinde Baykan kimseye hayır demiyor.

Baykan’ın katıldığı yemeklerdeki konuşmalarından öne çıkan satırbaşları şu şekilde;

“Efendim söze nereden başlayalım! Galiba söze şöyle başlamak icap eder. Eyyy vatan savdalıları eyy bu ülkenin dününde yarında olanlar sevgili dostlar merhaba merhaba… Sayın bakanımıza çok kıymetli milletvekillerimize ilçe başkanlarımıza eski belediye başkanım Bahtiyar Uyanık beye tanıdık tanımadık hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. Bize görev tebliğ edilirken Bir hakkı teslim etmek varsa bizde görevi tebliğ eden sayın Dr. Devlet Bahçeli ve sonrasında sayın Cumhurbaşkanımızın bize görevi emanet eden ve sayın Binali Yıldırım beyinde bir alkışla selam göndermek gerekir. Seçim konuşması yapmanın siyasi mesaj vermenin bu saatten sonra bir anlamı yok artık. Bizim kurumsal kimlğimiz Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayılığı. Maltepe kararını vermiş. Maltepe’de bugün inşa edilen şey Maltepelin ittifakıdır.

Maltepe’de seçim iki eksen yürüyor. Bir ahlaki sebeple birliktelik ikinciside, her anlamda siyaset üstü her anlamda bir araya gelmiş Maltepe sevenleri Maltepe sevdalıları her anlamdaki siyaset üstü bir araya gelmiş olan siyaset gönüllüleri partizanca davranmayan onurlu insanların bir araya gelişin birlikteliğidir.

Maltepe çok farklı bir süreç yaşıyor.”

Baykan Maltepe, “Bu Muhteşem kalabağı oluşturan Erzurumlular derneğini ve Yozgatlılar dereğini tebrik etti.”

Baykan, Anadolu insanın tarihimizde bizim öncülüğümüzü inşa eden Yunus’lar, Hacıbektaşlar yaşıyor o kültür Maltepe’nin bugünkü biliktelik kültürüne güneş gibi doğuyor. Selam olsun canlara. Ben sadece Ahmet Baykan olarak yürümüyorum siz olmazsanız benim bir hükmüm olurmu? Bugünkü birlikteliğin karşılığı dürüstlüğe, adalete, güvene,liyakata, huzura özlemdir. Maltepe’ye inşallah çok hizmetler yapacağız. Maltepe belediyesinin bugünkü halini hepiniz biliyorsunuz. Maltepe’yi inşallah ehline emanet edeceksiniz. Şu partili bu partili yok siyaset ötesi bir tavır var her siyasi damardan bir birleşen var, bunu herzaman ifade ediyorum, Maltepe’nin ittifakı diyorum o damar genişliyor ve Maltepeyi bir kent kültürüyle ayağa kaldırıp, farklı bir Maltepe oluşturcağız. Henüz üç dört gün var bu muhteşem demokrasi karnavalını ajitasyon yaparak provake etmek isteyenler çıkabilir, sabrınızı zorlayabilirler buna çok dikkat edelim.

1 Nisan itibari ilede kol kola girdiğimiz gibi Maltepe için çalışalım sağ olun var olun.

Birliğimiz dirliğimiz daim olsun”. dedi