Dolar 34,1543
Euro 38,0347
Altın 2.887,96
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

AHMET BAYKAN HIZ KESMİYOR SOKAK SOKAK MALTEPE’Yİ DOLAŞIYOR

AHMET BAYKAN HIZ KESMİYOR SOKAK SOKAK MALTEPE’Yİ DOLAŞIYOR
18/03/2019 19:26 | Son Güncellenme: 18/03/2019 22:14
A+
A-

AHMET BAYKAN HIZ KESMİYOR SOKAK SOKAK MALTEPE’Yİ DOLAŞIYOR

Cumhur ittifakı MHP Maltepe belediye başkan adayı Ahmet Baykan yola çıkarken Maltepe için aşkla sloganıyla yola çıktı. Çıktığı bu yolda Maltepe’ye olan aşkı, enerjisini hiç eksilmeden Maltepe’yi karış karış geziyor.

Pazar gününki proğramına sabah 10.00’da Küçükyalılı eski futbolcu ve sakinleri ile buluştu… Buluşmadan eski futbolcuların ve eski Küçükyalılıların sözaldığı kahvaltıda duygu dolu anlar yaşandı. Harun berber ve Eyüp Develi’nin organize ettiği yemekte Ahmet Baykan, Memleket savdası bir başka ama küçükyalı sevdamız ayrıcalıktır. Burda uzun zamandır görmedğim dostları görmek çok güzel. Bize emanet edeceğiniz başkanlık bize büyük bir yük vebal teslim etmiş olursunuz. Bizde küçükyalı için üstümüze düşeni yapacağız. Yarım asıra yakın küçük yalılıyım kabul ederseniz bende Küçükyalılıyım. Küçükyalı yelken ve spor kulubünü yönetirken bir sloganımız vardı “GENÇLİK İSTİKBALİMİZ KÜÇÜK YALI SEVDAMI” diyorduk ve bu sevda teneşire kadar devam edecek.

11.00 Sinoplularla buluştu, 12,00 da Beşçeşmeler, 13.00 de Tugay yolu öğlen namzı cemaat ile sohbet 14.00 de Tuğay yolu esnaf ziyareti, 16.da Fındıklı Vanlılar gecesi, 17.00 de Sivas yıldızeli doğanlı köy derneği, 18,30 da MHP İstanbul millet vekilleri MHP İstanbul il başkanı Birol Gür İzzet Ulvi Yönter ve M. Bülent Karataş ve il yöneticileri ile istişare toplantısı, 21,00 Kütahya simavlılar derneyi toplantı olarak geçen maratonda Ahmet Baykan kısaca, “Maltepe’de kötü yönetilen bir belediye var,partizan, işçisi mutsuz ve grev halinde olan bir belediye, işçisinin hakkını alamadığı bir belediye, adı teröre karışmış, yardımcısının terörden tutaklanan bir belediye, 550 milyon borcu olan ve ve ne hikmetse 2004 den sonra 180 milyonluk tapulu mal sahibi olan bir başkan. Biz partizanlık yapmayacağız emek ve emekçiyle bir işimiz olmayacak. Memur sendikaları ile insiyatif alıp ilk sözleşmeyi imzalayan benim.

Siyaset yapmıyorum herşey ortada Maltepe’de ne yapıldı resimlere bakın büyükşehirin yaptığı sahili gösteriyorlar. CHP’nin meclis başkanı Ziya bey istifa etti ve bize desteğini beyan etti. İyi parti ilçe başkanı Bize desteklerini beyan etti bir açıklamasıyla sonra istifa etti. Nesimi bey 1,5 yıl Maltepe belediyesinde belediye başkan yardımclık görevini yaptı yanlışı gördü ve dayanamayıp istifa etti ve bizim saflarımıza katıldı meclis üyemiz olarak yerini aldı.Sinoplusu, Kastamonu, Karslı, Diyarbakırlı, Sivaslısı nerden geliresek gelelim yaşadığımız yer Maltepe ve hepimiz Maltepeliyiz. Biz bu işin siyasetini okuduk, bakandanışmanlığı, banka müfettişliği, kızılay başkanlığı yaptık BİZ MALTEPE’Yİ YÖNETİRİZ. Karar sizin, Kepengi kapanmış bir belediye bunlardan Bir şey olmaz diyorum. Biz Güvenilir kadrolar olarak, geçmişi geleceği Maltepeli ve EHLİ BİZİZ. dedi.