Dolar 34,2592
Euro 37,6364
Altın 2.916,34
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

Çine Ülkü Ocağı Yemek Düzenledi

Çine Ülkü Ocağı Yemek Düzenledi
25/02/2013 16:29
A+
A-

Aydın Ülkü Ocakları Burak PEHLİVAN; “Ülkücülerin gıdası fedakârlıktır, disiplindir, sevgidir, saygıdır ve karşılıklı anlayıştır.”Aydın Çine Ülkü Ocaklarının düzenlediği “Birlik-Beraberlik” yemeğine Çine halkının ilgisi yoğun oldu.Yemeğe; TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Çine Eski Belediye Başkanı ve CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan; 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, Aydın Merkez İlçe Başkanı Av.Mehmet Uysal, MHP Çine İlçe Başkanı Salih Gökbel, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Çine köy ve mahalle muhtarları, Çine Esnaf ve çiftçi birlikleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile ülkücü gençler katıldı.

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Teker yaptığı konuşmasında; “Ülkü Ocakları; Türk-İslam ülküsünün temellerinin atılıp kökleştiği, ülkücünün milli, manevi değer ve anlam kaynaklarını keşfedip kafasında ve kalbinde sistemleştirdiği, zaman ve mekâna sığmayacak kadar derinliği, genişliği bulunan bir fikir sağlamlığının adıdır.

Ülkü Ocakları; sevgiyle yoğrulmuş, saygıyla yönelmiş, ahlakla yoğunlaşmış ve edeple yoluna odaklanmış ülkü neferlerinin göz nuru, milli ve manevi hazinesidir.

Ülkücü, ülküsüyle Ocakta yanmakta, Ocakta pişmekte ve böylece olgunluğa ermektedir.

Çine’mizin çok değerli gençlerini , Bozkurtlerını, Asenalarını ve bütün hemşerilerimizi Ocağımıza davet ediyorum.

Bu kutlu davada Rehberimiz Kur-an, Hedefimiz Turandır.

Türk Milletinin bu kutlu davasında sizlerle birlikte Lider Ülke Türkiye için çalışacağız. Allah (c.c.) yar ve yardımcımızdır.

Allah’(cc.) emanet olun.” Dedi.

TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak konuşmasında;” Ülkü ocaklarımızın bu güzel çalışmasını tebrik ediyorum. Birliğimizi, dirliğimizi çelemeyenler çine ilçemizdeki bu birliği görsünler. Merhum Başbuğumuz Türkeş Bey bizlere emanet bıraktığı, hepimizin içinde büyüdüğü, hayat görüşünü şekillendirdiği ve dava bilincine vasıl olduğu Ülkü Ocakları Çine ilçemizde Türk Milletine ve çok değerli Çine’li hemşerilerimizle bir ve beraber olmaya gelmiştir.

Ülkü Ocakları; Türk-İslam ülküsünün temellerinin atılıp kökleştiği, ülkücünün milli, manevi değer ve anlam kaynaklarını keşfedip kafasında ve kalbinde sistemleştirdiği, zaman ve mekâna sığmayacak kadar derinliği, genişliği bulunan bir fikir sağlamlığının adıdır.” Dedi.

Konuşmalarla devam eden yemek sonunda basının soruları cevaplayan Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan;”Ülkücülerin gıdası fedakârlıktır, disiplindir, sevgidir, saygıdır ve karşılıklı anlayıştır.

Şahsi hesaplar, ikbal kaygıları, çıkar beklentileri Ülkücülükle bağdaşmayacak, Ülkücülükle örtüşmeyecektir.

Ülkücü gerektiği ve yeri geldiği zaman her şeyinden vazgeçebilmeyi göze almış yüksek bir erdemin tanımıdır.

Ülkücü buna taliptir ve geçmişe bakıldığında her fırsatta bunu ispatlamış Türk-İslam düşüncesinin şeref ve namus payesidir.

Ülkücü, yılgınlığı cesaretle geçecek, ataleti şuurla devirecektir.

Bezginliği heyecanla dağıtacak, karamsarlığı iyimserlikle çökertecektir.

Bayrak dalgalanmak için ülkücünün nefesini beklemektedir.

Yolundan gittiğimiz ecdadımız dün başardı, bizde başaracağız.

Omuzlarımızdaki yük fazla, sorumluluklarımız çoktur.

Duracak, bekleyecek ve kaybedecek bir an bile yoktur.

Bölünmek istenen, bölücülere peşkeş çekilmek için zaman kollanan Türk milletinin yaşaması sizin gayretinize ve kararlılığınıza bağlıdır.

Biz kendimize güveniyor, Türk milletine inanıyoruz.

Oturmayacağız, beklemeyeceğiz, dinlenmeyeceğiz.

Bizim, Türk milletini karşılıksız sevenleri esirgeyen yüce Allah’a inancımız tamdır.

Üstümüzde şehitlerin duası bizler içindir.

Yanımızda aziz milletimiz, önümüzde kılavuz olan siz cesaret timsali bozkurtlar oldukça, hiçbir dağ önümüzde duramayacaktır.” Dedi.

egenazhaber