Dolar 32,2682
Euro 34,7694
Altın 2.392,69
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

AJDA: TABİ Kİ ERKEK ALDATMALI DEDİ…

AJDA: TABİ Kİ ERKEK ALDATMALI DEDİ…
20/06/2015 17:12 | Son Güncellenme: 20/06/2015 17:14
A+
A-

Domuz eti mi yiyorsun Ajda?

Süperstar Ajda Pekkan son yaptığı açıklamayla gündeme oturdu. Pekkan katıldığı programda bir soru üzerine “Bir gün aldatıldıysam da hiç farkına varmadım. Tabii ki erkek aldatmalı ama.” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada bir anda gündeme oturan bu açıklama sonrası bazı kullanıcılar Ajda Pekkan’a “Domuz eti mi yiyorsun Ajda” diye sordu.

Kuş Bakışı Özel’ programına katılan Süperstar Ajda Pekkan, hemcinslerini kızdıracak bir açıklama yaptı: “Bir gün aldatıldıysam da hiç farkına varmadım. Tabii ki erkek aldatmalı ama…” dedi.

‘Kapı açık! Arkanı dön ve çık!’ diye haykırarak kendi tabiriyle ‘feminist’ parçaların öncüsü olan Ajda Pekkan, aldatmayla ilgili olarak yaptığı açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu. ‘Kuş Bakışı Özel’ programına katılan Süperstar, kadın- erkek ilişkisi hakkında konuşurken hiç aldatılmadığını itiraf etti.

 

Göz önünde yapmamalı

İddialı konuşmaları bununla da sınırlı kalmayan Pekkan, hemcinslerini kızdıracak şu açıklamayı yaptı: “Bir gün aldatıldıysam da hiç farkına varmadım. Bu çok saygı duyulacak bir hareket, alkışlıyorum. Çünkü böyle erkekleri seviyor insanlar. Belli etmeyenleri. Tabii ki erkek aldatmalı ama bunu göz önünde yapmamalı” diye konuştu.

 

Şizofreniyi çözdüm

Ali Bars’la olan evliliğini de değinen Ajda Pekkan, “Eşimin arkadaşları benim arkamda istedikleri gibi esiyorlardı, benim gördükleri zaman ise ‘gelinimiz’ diyorlardı. Bu durumu eşimle paylaştığımda o da bana “Sen onların en iyi arkadaşısın, benim de eşimsin” demişti. O yüzden şizofreniyi çözdüm ben’’ açıklamasında bulundu.

Akşam