Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

APPLE YENİ ÜRÜN TANITTI

APPLE YENİ ÜRÜN TANITTI
09/09/2014 23:17 | Son Güncellenme: 09/09/2014 23:18
A+
A-

SEHRİSİYASET.COM

İlk iPad beri ilk yeni ürün hattını ve bunun eş-kurucusu Steve Jobs’un ölümü Apple SmartWatch tanıttı.

Cihaz, uygulamalar çalışan bir sağlık ve fitness izci gibi davranır ve iPhone ile iletişim kurar.

Rakip smartwatches zaten mevcut iken, uzmanlar Apple nispeten geç sektörlere girme ve sonra kendi yönünü değiştirerek bir öyküsü olduğunu söyledi.

Apple da önceki modellere göre daha büyük olan iki yeni yakışıklı açıkladı.

IPhone 6’nın ekranı 4.7in (11.9cm) ve iPhone 6 Plus’ın 5.5 inç (14.0cm) – analistler Android göç kullanıcıların önlemek yardımcı olması gerektiğini söyledi bir değişiklik.

Ayrıca o mağazalarda “cüzdanını değiştirmek” umduğunu CEO’su Tim Cook, Apple söyledi Ödemeli adında yeni bir hizmet duyurdu.
İzle uygulamalar
Apple Ürünü saatin arka özellikleri LED’leri ve kullanıcının kalp atış hızını algılamak için sensörler

Apple Ürünü iki boyutta gelir ve Apple bir “dijital taç” dediği tarafından kontrol edilir – kendi ekranında içerik büyütülür veya geçiş yapılabilir olanak yan çevir, ve aynı zamanda bir ev düğmesi gibi davranmaya içeri basılabilir .

Ekran kullanıcının parmaklarından hafif dokunun ve daha ağır basıncı arasındaki farkı algılayabilen bir dokunmatik ekran. Apple’ın ses kontrollü “kişisel asistan” – Ayrıca, cihaz Siri çalışır.

Farklı watchfaces sunar, kalp hızı monitörü ve gösteri haritaları gibi bildirimlere kullanıcıyı, hareket uyarabilir.

Apple uygulamaları iPhone üzerinde işlenmiş, ancak pil ömrünü uzatmak için izlemek görüntülenen olabileceğini söyledi. Bu gerekli cihaz şarj edilmesi ne sıklıkta söylemedi.

Bu özelliklerin bazıları rakip ürünlerden kullanılabilir olsa da, bir gözlemci cihaz giyilebilir teknoloji sektörünü tutuşturmak için potansiyeli olduğunu söyledi.

“Ben pek çok insan için, Apple dışarı gitmeden önce bir ilk adım olduğunu ne yaptığını görmek ve onlar olsun bir Apple biri olsun ya da olmasın, bir giyilebilir teknoloji ürünü satın almak için bekleyen eminim,” Tim Coulling, araştırma firması kıdemli analisti Canalys.

Motorola’nın başkanı Rick Osterloh, onun kendi ürünü Moto 360 ile rekabet edecek olsa bile o, SmartWatch pazar “büyüyen” Apple fikrini memnuniyetle geçen hafta BBC söyledi.

 

sehrisiyaset taknoloji