Dolar 34,1308
Euro 37,9756
Altın 2.884,89
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

1987 yılının gazetesine sarılmış gazeteyi açınca şoke oldular

1987 yılının gazetesine sarılmış gazeteyi açınca şoke oldular
01/04/2019 16:30
A+
A-

1987 yılının gazetesine sarılmış gazeteyi açınca şoke oldular

Adana’da, bir kişinin yeni satın aldığı evde tadilat yapan işçiler, 1987 yılından kalma gazeteyle kaplanmış kutuda, insana ait kafatası ve kemikler buldu.

Adana’da, bir kişinin yeni satın aldığı evde tadilat yapan işçiler, kapıyla tavan arasında yer alan boşlukta 1987 yılından kalma gazeteyle kaplanmış bir kutu ve poşet bulundu. Bulunan kutunun içinden insana ait kafatası ve kemikler çıktı.

İŞÇİLER, KAFATASI VE KEMİKLERİ BULDU

Alınan bilgiye göre, Ş.A, yaklaşık bir ay önce 80 yaşındaki A.İ’den iki katlı müstakil evini satın aldı. Ş.A’nın satın aldıktan sonra tadilatını yaptırdığı evde işçiler, ikinci katın kapıyla tavan arasında yer alan boşluğunda bir kutu ve poşet içerisinde insan kafatası ve kemikleri buldu.

1987 YILINDAN KALMA GAZETEYLE KAPATILMIŞ

İşçiler, kemiklerin bulunduğu kutunun üzerinin 1987 yılında basılan bir gazeteyle kapatıldığını fark etti.

İşçilerin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

YAŞLI ADAMIN İFADESİ ALINDI

Bu arada, evi satan A.İ’nin satış işlemi sonrası Ş.A’dan evin giriş katında bir süre daha kalmak için izin aldığı öğrenildi.

Polis ekipleri, evin giriş katında zihinsel engelli olduğu belirtilen oğluyla kalan A.İ’nin olayla ilgili ifadesine başvurdu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.