Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, çocuklar için sahnede!

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, çocuklar için sahnede!
03/06/2019 17:28 | Son Güncellenme: 04/06/2019 00:55
A+
A-

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, çocuklar için sahnede!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 12 Haziran Çarşamba gecesi Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan’ın sahne alacağı ve Cem Davran ile Ezgi Mola’nın sunacakları ‘Bir Haziran Gecesi Rüyası’ konserine imza atacak.

Ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, yine çok özel bir konsere ev sahipliği yapıyor. Nice Bogdanovich tarafından organizasyonu yapılan bu özel etkinlikle, imkânı kısıtlı 4500 çocuğa eğitim desteği sağlanacak.

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan’ın Volkswagen Arena’da sahne alacağı bu muhteşem gecenin sunuculuğunu Ezgi Mola ve Cem Davran yapıyor. Konserin sponsorluğunu ise, Volkswagen Arena, Biletix, Most Production ve The Ritz Carlton üstleniyor.

‘Bir Haziran Gecesi Rüyası’ konserine alacağınız her bilet ile bu unutulmaz geceye tanıklık ederken çocuklarımızın yarınlara umutla bakabilmeleri için eğitimlerine destek olabilirsiniz.

12 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de başlayacak olan “Bir Haziran Gecesi Rüyası” Konserinin biletleri Biletix’de satışa sunuldu.

Bilet almak isteyenler http://www.biletix.com/etkinlik/YDT00/TURKIYE/tr linkini tıklayarak alabilirler.