VİCDANINIZ RAHAT MI?
KORUYAMADINIZ,
Direkte ELEKTRİĞİ, Sokakta ÖZGECANI, Kışlada MEHMETÇİĞİ, Adliyede SAVCIYI, Üniversitede ” FIRAT’I “, Suriye’de SÜLEYMANŞAH’I, CANI, TABİATI, HAYSİYETİ, BAYRAĞI, ŞEREFİ, İmralıdaki BEBEK KATİLİNİ koruduğunuz kadar KORUYAMADINIZ….
Ne yazılabilir ki, klavye bana bakıyor ben ona bakıyorum canımız yanıyor yüreğimiz feryat figan kelimeler yerini bulmuyor. Yazmalıyım diyorum neresinden başlayacağımı bilemedim.
Türkiye Cumhiriyetinin savcısı odasında şehit ediliyor ertesi gün İstanbul emniyet müdürlüğüne silahlı saldırı düzenleniyor huzursuzluk hat saffa da ülke karanlığa gömülmüş kimse sorumluluk almıyor!.
Peki 13 yılın sonunda VİCDANLAR rahat mı?
Bizi delilikle suçlayanlar, bizi ırkçılıkla suçlayıp, onlar Müslüman başları secdeye gidiyor diyenler, ne olacak zaten Kürdistan kurulmuş versinler kurtulalım diyenler, Bebek katilini çıkaracaklar dediğimizde, çıkarsın ne olacak diyenler, inatla Müslüman adam, vardır bir bildiği diyenler, papaz cübbesi giydi dediğimizde zaten gerekirse papaz cübbesi bile giyerim demişti diyenler, kilise sinegok açıyor, ruhban okulunu açacakmış dediğimizde vardır bir bildiği diyenler, terör le anlaşmış aynı masaya oturuyor dediğimizde, benim oğlum askere gidecek otursun tabi, oğlum ölmesin diyenler, terörle müzakere olmaz bak tavizin arkası tavizdir hep daha fazlasını isteyecekler dediğimizde, onları deşifre ediyor vardır bir bildiği diyenler, bak yollar yapıldı, sağlık düzeldi, ekonomi çok iYi diyenler, geldiğimiz noktadan hoşnutmusunuz.
Ver kurtul dedikçe taviz verdikçe daha fazlasını almak istiyorlar dedik anlatamadık, ya bugün sokağa çıkarken kendiniz güvende hissediyormusunuz, ya oğlum ölmesin diyenler bugün İstanbul da çocuğunun başına bir şey gelmeyeceğine inananıp okuluna göndere biliyor musun KISACASI VİCDANINIZ RAHAT MI?
Kendiniz bir sorgulayın hatta 17 yılı bir sorgulayın ALLAH için adaletli olun. Bugün bu yaşanılanlar ve bu hale nasıl geldik şöyle bir geri bakın neler söylenmiş ne olmuş dünyanın TEK TERÖRİSTLE MÜZAKERE YAPAN ÜLKESİ BİZİZ bunu hiç sorguladınız mı? Sayın Erdoğan’ın İstanbul büyükşehir belediye başkanlığından bugüne bu ülkede neler oldu bir düşünün bakalım, TÜM MAL VARLIĞIM EVLİLİK ALYANSINI GÖSTEREREK BU DİYEN, VE BİR GÜN ZENGİN OLURSAM BİLİNKİ HARAM YEMİŞİMDİR DİYEN BİRİNİN BUGÜN ŞAŞALI HAYATINA BİR BAKIN BAKALIM. Tabi beni ilğilendiren parası pulu değil Allah verir ALLAH alır ” Mevlam biz istediğimize zenginliği veririz kulları deneriz diyor, birde yüce Allah devlet malı yetim hakkı yiyenin vay haline diyor”
Hükümet bu yaşanılan olaylarda sorumlu değilmidir. Terörle bu kadar iç içe olan hükümet ve onun KARA kutusu Fidan yani MİT bu olaylardan sorumlu değilmidir. Gezi olaylarının başlama sürecini hep gözden kaçıranlar o dönem bana göre hükümetin güç gösterisi için uygulamaya koyduğu gezi olaylarının başlangıcında kim vardı? Hatırlayan var mı? Sabahın 4’ünde kepçenin önünde o dönem PKK’nın siyasi uzantısı bdp’nin milletvekili Sırrı Süreyya Önder başı çekmemişmiydi sonra ortadan kayboldu. Tabi gezi olaylarında kurgulanan hesap ters tepti millet sahip çıkınca direniş güç kazanmaya başladı ve sonrasında PKK’nın olaylara sahip çıkması Milleti sokaklardan çekmişti ama hatırlayın söylemleri provakatör olarak MİT’in adamlarının yüzlerini kapatarak olayları karıştırdığı idda edilmişti. Bu kadar terörle iç içe olan müzakere masalarında şerefini bırakanlar ve hatta FUAT AVNİ MİT’in DHKP_C’nin içinde grubu olduğunu idda etmişti. Ve nedense bu tür olaylar AKP’nin bocaladığı ya da gözden düştüğü dönemlerde olmuştu. Yine böyle bir olay, Cumhurbaşkanı sabah okudum bizzat inceledim fikrimi söyledim dediği beyanını, akşam inkar etmiş ve okumadım demişti tesadüf ya ertesi gün tüm Türkiye’de elektrik karartması, savcımızın ŞEHİT EDİLMESİ ve bu gün emniyete saldırı ve gündem değişiverdi. DAVUTOĞLU trajikomik bir açıklama ile teröre karşı birlik olmalıyız çağrısı yaptı. İyide sayın başbakanım Millet teröre karşı birlikte, siz TERÖRLE BİRLİK İÇİNDE MÜZAKERE YAPIYORSUNUZ nasıl ocak milletle birlikte hareket etmeniz. Siz önce söz de çözüm dediğiniz çözümsüzlükten bir kurtulup ülkenizden taraf olmanız gerekmez mi? Şimdi hal böyle olunca, o polisler için tekrar inceleme isteyen ŞEHİT SAVCIMIN acaba kirli bir ilişki yi keşvetmesi ilemi bu kaus ortamı ateşlendi ve MHP LİDERİ DR. DEVLET BAHÇELİ’NİN VURGULADIĞI “Şiddete yatırım yapan, efendileri namına tetik çeken, siyasi maksatlarla kullanılan eli kanlı canavarlar yeniden öldürme sahnesine çıkmışlardır.
Anlaşılan İstanbul’daki terörist saldırının Çağlayan’daki Adliye Sarayı’nda gerçekleşmesi özellikle kurgulanmıştır.
Terör örgütü DHKP-C’nin kiralık bir çete olduğu dikkate alındığında menfur eylemiyle neyi amaçladığı, hangi mesajları vermeye çalıştığı esasen sır olmaktan çıkacaktır.
Zira her terörist saldırının ardında ahlaksız bir hedef yatmaktadır. İstanbul’da, güpegündüz, hem de bir Adliye’de böylesi bir saldırının yapılması kesinlikle bağımsız ve bağlantısız olamayacaktır”
Diye yapmış olduğu bu açıklamada DHKP-C’nin kiralık bir çete olduğu vurgusundan yola çıkarak kiralık çete ise bu çeteyi tutan ve bu eylemlere yönlendirenler kim? Asıl cevaplanması gereken soru budur.
Bu kirli ilişkilerin vatan evlatlarının kanın ellerine bulaştığı bu karanlık odaklar kim?
Bu acı olayın arkasında yatan, ŞEHİT EDİLEN SAVCIMIZIN BU KİRLİ İLİŞKİLERİ DEŞİFRE ETMESİNDEN Mİ KORKTULAR?
Dedim ya insan düşüncelerinin içinde boğuluyor yüreği yanıyor çoçuklarımızın geleceğinden kaygı duyuyoruz.
ÜLKEMİN SAF VE TEMİZ İNSANI 13 YILDIR DESTEK VERDİNİZ, HUZUR GELECEK, DİNDAR DEDİNİZ VE BU GÜN GELDİĞİMİZ NOKTA 13 MİLYON İNSANIMIZ DEVLET YARDIMLARI İLE HAYATINI SÜRDÜRÜYOR, SOKAKLAR GÜVENLİ DEĞİL. HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BUGÜNKÜ HÜKÜMET DEVLET BÜTÜNLÜĞÜNDEN TARAF MI? BUNU SORGULAMALIYIZ.
MİLLİ BİRLİĞİMİZİ AYAKLAR ALTINA ALAN BİR DURUŞ, KİLİSE AÇAN BİR ZİHNİYET, TERÖRLE MÜZAKERE EDEN ANLAYIŞ, TÜRK DEMEKTEN ACİZ BİR İKTİDAR, TÜRK DEVLETİNDEN TARAF OLAMAZ VE VATAN BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYAMAZ.
SÜLEYMANŞAH BUNUN EN BARİZ ÖRNEĞİDİR. ATAMIZIN KEMİKLERİ SIZLADI…
BİNLERCE YILDIR “VATAN SEVMEK İMANDANDIR” DİYEREK, TOPRAK, BAYRAK NAMUSUMUZDUR DİYEN TÜRK MİLLETİNİN, NAMSUNA YANİ HEM TOPRAGINA HEM BAYRAĞINA NAMAHREM ELLER DEĞMİŞ AYAKLAR ÇİĞNEMİŞTİR.
VİCDANINIZ RAHATMI? DEĞİLSE 7 HAZİRANDA TARAFINI SEÇME ZAMANIDIR.
KARACA Hasan
karacahas@hotmaiil.com
