Dolar 44,2976
Euro 51,3018
Altın 6.406,80
BİST 13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Pts 10°C
Sal 11°C
Çar 12°C
Per 14°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu musibetten ülkemizi kurtarmak için, çok kararlı adımlar atıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu musibetten ülkemizi kurtarmak için, çok kararlı adımlar atıyoruz
16/05/2025 21:26
A+
A-

Erdoğan, “Bu musibetten ülkemizi kurtarmak için, çok kararlı adımlar atıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Basketbol Gelişim Merkezi’nde İstanbul GENÇFEST Programı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu musibetten ülkemizi, milletimizi tamamen kurtarmak için çok hassas, çok kararlı adımlar atıyoruz. Hedefe ulaşıncaya kadar durmayacağız. Terörsüz Türkiye menziline mutlaka varacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Basketbol Gelişim Merkezi’nde İstanbul GENÇFEST Programı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Türkiye Yüzyılına böylesine dinamik birilik bir gençlikle adım atmaktan iftihar ediyorum. Biz sıradan bir devlet, millet değiliz. Bizim damarlarımızda akan kanda büyük bir tecrübe var. Bizi büyük bir millet yapan da işte o tecrübedir. Gençler biz büyük düşünen bir milletiz. Bizi asırlardır durduramadılar, bundan sonra da durduramazlar.

“BARIŞ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
Gözlerimiz, Gazze’de, Somali’de, Afrika’da, Rusya-Ukrayna savaşında… Aynı anda her birinde barış için, huzur için ateşkes için tek tek çabalıyoruz. Akan kanı durdurmak, zulümleri durdurmak için gecemizi gündüzüme katıyoruz. İnsanı diplomasinin sancaktarlığını Türkiye yapıyor. Barış diplomasisinin öncülüğünü bugün Türkiye üstleniyor. Artık olayları seyreden değil, yönlendiren bir Türkiye var.

TERÖRSÜZ TÜRKİYE MESAJI
Terör tehdidinin olmadığı bir Türkiye’yi inşa etmek için yoğun gayret içerisindeyiz. Bu vatanda özgürce yaşamak için çok çetin mücadele verdik. On binlerce canımızı terör saldırısında kaybettik. Terörden dolayı kardeşliğimiz yara aldı, kalkınma yolculuğumuz çok yavaş ilerledi. Bu musibetten ülkemizi tamamen kurtarmak için çok hassas adımlar atıyoruz. Terörsüz Türkiye menziline mutlaka varacağız. Vatanımızı, milletimizi, devletimizi çok daha güçlü yarınlara el birliği ile taşıyacağız. Yolsuzlukları örtmek için gençlerin arkasına saklananlar kaybedenler, gençlere sokağı adres olarak gösterenler kaybedecek. Gençlerin eline kalem yerine silah verenler kaybedecek. Kazanan Türkiye olacak.

Kaynak: Türkgün /