Dolar 44,4980
Euro 52,0709
Altın 6.789,38
BİST 13.548,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 12°C
Cum 10°C
Cts 13°C
Paz 15°C

Başkan seçildi, ilk işi koltuğu yakmak oldu

Başkan seçildi, ilk işi koltuğu yakmak oldu
02/04/2019 13:32
A+
A-

Başkan seçildi, ilk işi koltuğu yakmak oldu

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk olarak şehir meydanında yerleri süpürüp, başkanlık koltuğunu yaktı.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk olarak şehir meydanında yerleri süpürüp, başkanlık koltuğunu yaktı.

Gürbüz, “Bizim koltuk sevdamız yok. Samimi olarak vatandaşa hizmet seferi için yola çıktık. Bugün bu meydanda bahar temizliğini hep beraber yapıyoruz” dedi.

Kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilmesinin ardından AK Parti seçim irtibat bürosuna gelen AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, burada toplanan vatandaşlarla birlikte ilk olarak şehir meydanında yerleri süpürdü.

“BİZİM KOLTUK VE BAŞKANLIK SEVDAMIZ YOK”

Daha sonra makam koltuğunu yakan Gürbüz, kazananın Elbistan olduğunu söyleyerek, “Bizim koltuk veya başkanlık sevdamız yok. Şehrimizi hep beraber şöyle ayağa kaldıracağız. Gün bugündür. Bu şehirde yaşayan insanlar seçim kampanya sürecinde ve seçim günü üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdi. Bu günden itibaren bu şehirde yaşayan insanların huzuru ve mutluluğu için çalışacağız. Bizim koltuk veya başkanlık sevdamız yok. Elbistan’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturabilmek için gece gündüz demeden canla başla çalışacağız. Bu seçimde hiçbir kardeşimiz üzülmesin, çünkü kaybeden olmadı, Elbistan kazandı. Elbistan bundan sonra hak ettiği yerlere gelecek ve adından her yerde söz ettirmeyi başaracak” dedi.

Kaynak: İHA