Dolar 44,5851
Euro 51,4977
Altın 6.694,04
BİST 13.128,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Sal 18°C
Çar 14°C
Per 12°C
Cum 11°C

SARIGÜL: BÜYÜK BIR FELAKETTEN DÖNÜLDÜ

SARIGÜL: BÜYÜK BIR FELAKETTEN DÖNÜLDÜ
25/02/2014 18:10
A+
A-

Istanbul Ata Film Stüdyoları’nda kamu spotu çekimleri sırasında platformun çökmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Istanbul Ata Film Stüdyoları’nda kamu spotu çekimleri sırasında platformun çökmesi sonucu 15 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Konuyla ilgili bilgi alan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, büyük bir felaketten dönüldüğünü ifade etti.

Olay Ayazağa Cendere Yolu’nda Ata Film Stüdyoları’nda saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Istanbul Ata Film Stüdyoları’nda kamu spotu çekimleri sırasında platform çöktü. Platformun çökmesi sonucu çok sayıda kişi platformun altında kaldı. Yaralılar iş arkadaşları tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Olayın ardından çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Baltalimanı Hastanesi, GOP Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Çeşitli yerlerinden kırıkları olduğu tespit edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan yara almadan kurtulan figüranlar ise otobüslere bindirildi.

Mustafa Sarıgül olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bir reklam filmi çekimi sırasında, dekora fazla yüklenme münasebetiyle olayın meydana geldiğini ifade eden Sarıgül, “Ufak sıyrıklar sonucu yaralananlar var. Büyük yaralanma yok.” dedi. “Reklam filminin konusu neydi?” şeklindeki soruya ise Sarıgül, “Ben o konuda yorum yapmak istemiyorum. Doğru bir şey olmaz. Şu anda seçim çalışmaları esnasındayız. Siyasi partilerin film çalışmaları oluyor. Bu siyasi partinin ismini ben söylemiş olmayayım. Zaten bu aralar çok gündemdeler. Büyük bir felaket olabilirdi.” dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

cihan