Dolar 39,2404
Euro 44,5304
Altın 4.159,75
BİST 9.099,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 27°C

MHP ADAYI KARAKAYA’YA ELMADAĞ’DA COŞKULU KARŞILAMA

MHP ADAYI KARAKAYA’YA ELMADAĞ’DA COŞKULU KARŞILAMA
25/01/2014 00:12
A+
A-

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya seçim çalışmalarına Elmadağ ilçesinde devam etti. Karakaya çalışmaları boyunca vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Elmadağ Yeşildere Seçim İletişim Merkezi açılışına giden MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’ya konvoylarla eşlik edildi. Bir ara konvoyu durduran Karakaya, araçtan inerek büyük bir üç hilal bayrak açmış gençlerin yanına gitti. Konvoyda bulunan yaklaşık 100 aracın hepsi durdu, fotoğraflar çekildi, Karakaya gençlere teşekkür etti ve Yeşildere’ye doğru hareket edildi.

Yeşildere seçim iletişim merkezine gelindiğinde yaşlı bir amca, Karakaya’nın yanına geldi ve bir şiir okudu. Karakaya konuşmasından sonra vatandaşlarla sohbet ederek Lalabel’e doğru yola çıktı.

Karakaya, Elmadağ Seçim Merkezi Açılışındaydı

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Elmadağ ilçesini ziyaret etti. Elmadağ girişinde, partililer uzun bir araç konvoyu ile Karakaya’yı karşıladılar.

Büyük bir coşku ile karşılaşan karakaya vatandaşlarla selamlaşıp MHP Elmadağ Belediye Başkan Adayı Aytaç Özel ile birlikte seçim otobüsüne bindi. Seçim otobüsü ve araç konvoyu ile ilçe turu yapılırken Elmadağ’lı vatandaşlara sevgi ve selamlarını ilettiler. Karakaya, esnafa iyi satışlar dilerken, karnesini almış yarıyıl tatiline girmiş öğrencilerin de karnelerini tebrik etti. Vatandaşlar alkışlarla seçim otobüsünde bulunan Karakaya’ya destek verdi.

Daha sonra Elmadağ Seçim İletişim Merkezi’nde otobüsten inip vatandaşlarla birlikte yürüyerek Esentepe camii’ne gitti. Burada cuma namazını kılan Karakaya, namaz çıkışı vatandaşlarla tokalaştı. Karakaya ile sohbet eden vatandaşlar kendisine başarılar dileyip ‘destekçiniz olarak yanınızdayız’ dediler. Engelli bir vatandaşın sıkıntılarını da dinleyen Karakaya, esnaflara ve vatandaşlara ‘Cumanız mübarek olsun’ diyerek seçim iletişim merkezine döndü.

Karakaya daha sonra, Elmadağ İlçesinde bulunan seçim iletişim merkezi açılışına katıldı.

Vatandaşlara hitap eden Karakaya, “Bu seçimlerde MHP’nin başarısına hanımlar öncü olacak. Cuma namazından sonra, ‘hayırlara vesile olsun’ bu açılış ve bugün yapacağımız diğer iki açılış. Esnafın, vatandaşın, çalışanın herkesin yanında olarak bu çalışmalara devam ediyoruz. Aylardır Elmadağ’da bu çalışmalara siz de şahit oluyorsunuz. Adı gibi kendi de ‘özel’ bir adayımız var, Allah’ın izni ile Elmadağ’ı da alacağız. Allah nasip edecek, Elmadağ belediye başkanlığını aldığımızda; Elmadağ, görmediği hizmeti görecek” dedi.

Dualar edildi, açılış kurdelası kesildi. Karakaya ve açılışa iştirak edenlere, geleneksel kıyafetler giymiş genç kızlar türk kahvesi ve lokum ikram ettiler. Karakaya, Seçim İletişim merkezinde sobanın başında, Elmadağlı teyzelerle sohbet etti.

Seçim merkezinde, ısınmak için sobanın başına oturan Karakaya ”Elmadağ’da siyaset ısınıyor” esprisi yaptı. Karakaya ve hayeti, içilen çaylardan sonra, açılışlara katılmak üzere seçim iletişim merkezinden ayrıldılar.