Dolar 27,2827
Euro 28,8338
Altın 1.665,88
BİST 8.242,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Gök Gürültülü
İstanbul
23°C
Gök Gürültülü
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Şüpheli hareketleri ele verdi! Kadın yolcunun iç çamaşırından çıkan şeyin değeri tam 30 milyon TL….

Şüpheli hareketleri ele verdi! Kadın yolcunun iç çamaşırından çıkan şeyin değeri tam 30 milyon TL….
17/08/2023 20:51
A+
A-

Şüpheli hareketleri ele verdi! Kadın yolcunun iç çamaşırından çıkan şeyin değeri tam 30 milyon TL….
İstanbul Havalimanı’nda, Dubai uçağından inen İran uyruklu bir kadın yolcunun şüpheli hareketleri polis ekiplerini harekete geçirdi. Durdurulan kadın yolcunun üzerinde yapılan aramada, iç çamaşırı ve ayakkabı tabanına saklanmış 30 milyon lira değerinde pırlanta ele geçirildi. Pırlantalara el konulurken İranlı kadın ise gözaltına alındı.

İstanbul Havalimanı’nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Polis ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan İranlı bir kadın yolcuyu durdurdu. Üzeri aranan kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlediği tespit edilen 30 milyon TL değerinde pırlanta ele geçirildi.

HAREKETLERİ ELE VERDİ
İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri terminal içerisinde yaptığı risk analizinde Dubai’den İstanbul’a gelen İranlı bir kadın yolcu hareketlerinden şüphelendi. Şüphe kadın yolcu gümrüklü alandan çıktıktan sonra polis ekipleri tarafından durduruldu. Bu sırada kadın yolcunun uçaktan inişi ve havalimanındaki hareketleri güvenlik kameraları tarafından kayıt edildi.

 

Ermeni vahşeti kan dondurdu! Karabağ’da toplu mezar bulundu: İşkence merkezi olarak kullanmışlar
Ermeni vahşeti kan dondurdu! Karabağ’da toplu mezar bulundu: İşkence merkezi olarak kullanmışlar
PIRLANTALARI TUVALETTE İÇ ÇAMAŞIRINA SAKLADI
Uçaktan indikten sonra tuvalete giren ve burada yanında getirdiği pırlantaları iç çamaşırına ve ayakkabısının tabanında bulunan gizli bölmeye sokan İranlı yolcu yine de İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekiplerinden kaçamadı.

Araştırma Büro Amirliği ekiplerinin Şüphe üzerine durdurduğu kadın yolcunun valizlerinde yapılan aramalarda herhangi bir şeye rastlanılmadı. Kadın polis tarafından üst araması yapılan yolcunun iç çamaşırı ve ayakkabı tabanına gizlenmiş vaziyette ülkeye kaçak yolla sokulmak istenilen değişik boyutlarda ve ağırlıkta çok sayıda pırlanta ele geçirildi.

PIRLANTALARA EL KONULDU
Kadın polislerin yaptığı aramada, iç çamaşırında ve ayakkabı tabanında piyasa değeri 30 milyon TL olan pırlanta bulunan İranlı yolcu polis tarafından gözaltına alındı. Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne götürülen Helma S., buradaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kadın yolcunun sınır dışı edileceği öğrenilirken, yurda kaçak yollarla sokmak istediği pırlantalara el konuldu.

 

 

Kaynak: Türkgün/AA-Anadolu Ajansı/İhlas Haber Ajansı