Dolar 47,5544
Euro 54,7640
Altın 6.195,81
BİST 13.410,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Çar 31°C
Per 30°C
Cum 31°C
Cts 32°C

Medicana Sivasspor 2 – 3 Galatasaray

Medicana Sivasspor 2 – 3 Galatasaray
22/02/2015 01:31
A+
A-

Galatasaray Sivas deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü ve maç fazlasıyla lider oldu..

Galatasaray’da, Balıkesirspor maçında ilk 11’de forma giyen ve yaşadığı sakatlık sonrası sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, Sivas’a getirilmesine rağmen ağrıları geçmediği için maç kadrosuna alınmadı. Geçen hafta ilk 11’de sahaya çıkan Tarık Çamdal ise yedekler arasında yer aldı.
Ev sahibi Medicana Sivasspor ise sakatlıkları süren Michael Eneramo ve İbrahim Toraman ile sarı kart cezalısı Burhan Eşer’den yoksun kadroyla Galatasaray maçına çıktı.

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk takım oldu ve golü de ilk atağında buldu.  9. dakikada sağ kanattan son çizgiye inen Sabri’nin ortasında Selçuk’un kafasından seken topu kale alanında kontrol eden Yasin, yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Golden sonra Galatasaray, Burak’la 2 kez gole çok yaklaştı ama bunları kullanamadı.

39. dakikada ise skora denge geldi. Cicinho – Olcan mücadelesinde hakem Sivasspor lehine faul verdi. 39. dakikada İbrahim Akın’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Da Costa’nın ıskaladığı topu, Aatif Chahechouhe yerden sert vuruşla ağlarla buluşturdu:  Sarı kırmızılıların uzun süren itirazı sonuçsuz kaldı.

İkinci yarıda da oyunun hakimi Galatasaray’dı. 56. dakikada Olcan’ın kişisel çabası sonucu oluşan pozisyonda Burak, bomboş durumda vurdu, direkten dönen topa yine Burak dokundu ve ağlara gönderdi. Ligdeki 13. golünü atan Burak, takımını bir kez daha öne geçirdi.

67. dakikada Galatasaray farkı ikiye çok organize bir golle çıkardı. Sneijder-Burak-Telles üçgeninde son dokunan Brezilyalı olud ve skoru 3-1’e getirdi.
85. dakikada Sivas’ı umutlandıran gol geldi. Aatıf ile verkaça giren İbrahim Akın, topu ağlara gönderip farkı bire indirdi. Ancak maçta başka gol olmadı..
Galatasaray,çekinerek gittiği Sivas deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü ve maç fazlasıyla lider oldu.. Sarı kırmızılıların puanı 48..

Ligtv