Dolar 44,6849
Euro 52,1912
Altın 6.692,47
BİST 14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 15°C

Kartal’da Veli korkusu

Kartal’da Veli korkusu
14/11/2014 16:04
A+
A-

Veli Kavlak, Premier Lig ekiplerinden Swansea ve Southampton’ı peşine taktı.

Beşiktaş’la sözleşmesi gelecek sezonda sona erecek olan Veli Kavlak, Premier Lig ekiplerinden Swansea ve Southampton’ı peşine taktı. Ocak ayında yeni dönem için istediği takımla anlaşma hakkı bulunan 26 yaşındaki futbolcuya, İtalya ve Almanya’dan da taliplerin olması taraftarı korkuttu.

Kara Kartal’da ortaya koyduğu başarılı performansla, teknik direktör Slaven Bilic’in en çok güvendiği isimler arasına giren Veli Kavlak, Avrupa’da birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig ekiplerindenSwansea City ve Southampton’ın temasta bulunmaya hazırlandığı, İtalya Serie A ile Almanya Bundesliga’dan da birçok kulübün de nabız yokladığı öğrenildi. Kara Kartal’da bu sezon 15 karşılaşmaya çıkan ve takımına 1 gollük katkıda bulunan Avusturyalı yıldızın, gelecek sezon için ocak ayında istediği bir kulübe bonservis bedeli olmadan imza atma şansının bulunması sebebiyle birçok kulübü peşine taktığı bildirildi.

‘Geleceğimle ilgili sessiz kalacağım’

Beşiktaş Yönetimi’nden sözleşme uzatma konusunda somut bir teklif almayan deneyimli orta alan, geleceğiyle ilgili olarak Almanca yayın yapan 90minuten.at isimli internet sitesine yaptığı açıklamada, “Şimdilik hala Beşiktaş’ın futbolcusuyum. Ancak geleceğimle ilgili olarak sessiz kalacağım” ifadelerini kullandı. Kara Kartal’da mutlu olduğu bilinen tecrübeli futbolcunun, yönetimden sözleşme uzatma konusunda haber beklediği aksi durumda diğer takımlarla menacerleri aracılığıyla temas kurabileceği konuşuluyor.