Ömer Çelik’ten Birlik ve Beraberlik Vurgusu: “Ülkemizi Kötülüklerden Korumak İçin Bir Aradayız!”
# Ömer Çelik’ten Birlik ve Beraberlik Vurgusu: “Ülkemizi Kötülüklerden Korumak İçin Bir Aradayız!”
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Çelik, “Dünyanın çok zor zamanlarından bir tanesindeyiz. Ülkemizi kötülüklerden korumak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. En büyük gücümüz, en büyük kuvvetimiz birliğimiz ve beraberliğimizdir” ifadelerini kullandı.
“Dünyanın Çok Zor Zamanlarından Bir Tanesindeyiz”
Ömer Çelik, Ankara Üniversitesi Güneş Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katılarak, üniversite öğrencileriyle birlikte iftar açtı. Burada yaptığı konuşmada, dünyanın içinde bulunduğu zorlu süreçlere değinerek, Türkiye’nin geleceği için birlik ve beraberliğin korunmasının önemine vurgu yaptı. Çelik, “Savaşlar, depremler, kıtlıklar, yoksulluklar dünyanın her tarafını sarmış durumda” diyerek, bu zorlu şartlar altında bile ülkenin geleceğine daha güzel imzalar atmak için birlikteliğin güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.
“Birliğimiz ve Beraberliğimiz En Büyük Gücümüzdür”
Çelik, Gazze’deki soykırımdan İran’a yönelik saldırılara kadar birçok kötülüğün etrafta dolaştığını ifade ederek, bu kötülüklerle mücadele ettiklerini ve ülkeyi bu kötülüklerden korumak için çalıştıklarını söyledi. “En büyük gücümüz, en büyük kuvvetimiz birliğimiz ve beraberliğimizdir” diyerek, dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Ankara Üniversitesi Rektörü’nden Destek
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ise Türkiye’nin etrafının adeta bir ateş çemberi içinde olduğunu belirtti. Ünüvar, bu ateş çemberinin dışında kalmayı sağlamanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade etti. “Tıpkı bu iftar sofrasında beraber olduğumuz gibi aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu duygularımızı geliştirmemiz lazım” diyerek, birlik ruhunun sürdürülmesinin önemini vurguladı.
Kaynak: Türkgün / Anadolu Haber Ajansı
