Dolar 44,2082
Euro 50,9103
Altın 7.108,94
BİST 13.045,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Az Bulutlu
İstanbul
12°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 8°C
Cts 10°C

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara Buluşması
05/02/2026 12:26
A+
A-

# Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Türkiye’nin geleceğe yönelik askeri, diplomatik ve teknolojik çalışmalarını vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar, Ankara’da MHP Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli bir programda yapıldı.

## Programa Katılım ve Başlangıç

Bu önemli etkinliğe MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, partililer ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Terörsüz Türkiye ve Geleceğe Yönelik Çalışmalar

 

Konuşmasında Karakaya, terörsüz bir Türkiye sürecine dikkat çekti ve bu süreçten elde edilecek faydalara vurgu yaptı. **”Önümüzdeki yıllarda ve aylarda bunun çok daha faydalarını göreceğiz”** diyen Karakaya, Türkiye’de kardeşlik bağlarının güçlenmesinin önemine de değindi. Ülkenin geleceğe ve kalkınmaya yönelik katkılarının altını çizen Karakaya, Cumhurbaşkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkürlerini iletti.

Türkiye’nin Bölgesel Rolü

 

Karakaya, Türkiye’nin sadece iç güvenlik meselelerini değil, aynı zamanda bulunduğu coğrafya ve çevresindeki bölgesel sorunları da dikkate alarak hazırlıklarını tamamladığını belirtti. **”Türkiye, askeri, diplomasi ve teknoloji olarak geleceğe yönelik çalışmalarını yapan bir ülkedir”** ifadesini kullanan Karakaya, ülkenin bölgesel bir aktör olarak kendini konumlandırdığını vurguladı.

Bu açıklamalar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin geleceği konusundaki vizyonunu ve hedeflerini ortaya koyması açısından önemli bir yer tutmaktadır.

Kaynak: Türkgün /