Dolar 44,6455
Euro 52,2277
Altın 6.825,69
BİST 13.689,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Yağmurlu
İstanbul
10°C
Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 20°C

MHP’li Yalçın: Kemal Bey’in kurduğu masa, aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası…

MHP’li Yalçın: Kemal Bey’in kurduğu masa, aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası…
20/03/2023 13:08
A+
A-

MHP’li Yalçın: Kemal Bey’in kurduğu masa, aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası…

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK’nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi” dedi.

MHP’li Yalçın,  CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile görüşmesini değerlendirdi.  Yalçın, “Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK’nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi”  ifadelerini kullandı.
MHP’li Yalçın’ın açıklaması şu şekilde;

“Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK’nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi.
Kılıçdaroğlu tarafından PKK’nın mazbatalı temsilcilerine verilen demokratik özerklik sözleri tekrarlandı. Bununla da yetinilmedi, bölücübaşına özgürlük ve Kandil piyonlarına da bakanlık teklifinde bulunuldu.
Milletimiz; iktidar uğruna ayı ile yatağa girmeyi, katiller ve hainler güruhuyla sofraya oturmayı, ülkenin güvenlik ve esenliğini terör örgütünün siyasi acentesine teslim etmeyi göze alan bir “sorumsuz” cumhurbaşkanı adayının girişimlerini ibretle takip ediyor.

 

Kemal Bey’in kurduğu masa, Halil İbrahim sofrası filan değil; aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası… Bu mezbele menülü sofraya tekmeyi, 14 Mayıs’ta milletimiz koyacak.”

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Kaynak: Turkgün