Dolar 44,2064
Euro 50,8187
Altın 7.126,40
BİST 12.956,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Az Bulutlu
İstanbul
12°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 9°C
Cum 9°C
Cts 10°C

MHP’LI VURAL: TERÖR BITSIN AMA TÜRKIYE BITMESIN

MHP’LI VURAL: TERÖR BITSIN AMA TÜRKIYE BITMESIN
29/07/2013 19:34
A+
A-

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Çözüm ve barış süreci denilen bu süreç içerisinde, Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz de diyoruz terör bitsin, biz de diyoruz analar ağlamasın. Fakat biz diyoruz ki; terör bitsin ama Türkiye bitmesin. Analar ağlamasın ama anaların yürekleri dağılmasın, parçalanmasın istiyoruz” dedi.

Vural, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar parogramında yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasında acıların yaşandığını söyledi.
Türk milletinin İslam dünyasının kalpgahı olduğunu ifade eden Vural, “Bugün İslam dünyasında duyulan bu acıları, bu ızdırabı, bu sömürüyü durdurabilecek tek bir millet vardır; Türk milleti. Onun için bunu bilenler Türk milletinin içine fitne sokmaya çalışıyor. Türk milletini devletinden kopartmak istiyor. Etnik kimliklere göre ayırmak istiyorlar. Biliyorlar ki amaçlarına ulaşmak için önce Türk milletinin içeriden yıkılması lazım” diye konuştu.
Türk milletini ve devletini içten yıkmaya yönelik hain projelerin olduğunu ileri süren Vural, şöyle konuştu:
“Mehmet Akif Ersoy diyor ki, ‘Milletler topla tüfekle yıkılmaz, silahla yıkılmaz. Milletler ancak kendi arasındaki rabıtalar koparıldığı zaman yıkılır’diyor. Yani milletler yıkılırsa ancak içten yıkılır. İşte bugün malesef Türk milletini ve devletini içten yıkmaya yönelik hain projeler devreye girmiştir. Adına sözde çözüm ve barış süreci denilen bu gelişmeler göstermektedir ki, çözüm denilen, Türk milletinin çözülmesidir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin çözülmesi hedeflenmektedir.

Barış denilen de Türk Silahlı Kuvetleri’nin, emniyetin, devletin Doğu ve güneydoğudan çekilerek PKK’nın hakim olmasıdır. Çözüm ve barış süreci denilen bu süreç içerisinde, Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz de diyoruz terör bitsin, biz de diyoruz analar ağlamasın. Fakat biz diyoruz ki terör bitsin ama Türkiye bitmesin. Analar ağlamasın ama anaların yürekleri dağılmasın, parçalanmasın istiyoruz.”
İftara, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

AA