MHP’li Feti Yıldız’dan Beykoz’da Kongre Mesajı
# MHP’li Feti Yıldız’dan Beykoz’da Kongre Mesajı
“Şenlik Havasında Başlayıp Kardeşlik Ruhu ile Bitecek”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Beykoz İlçe Kongresi’ne ilişkin yaptığı açıklamada, kongrenin birlik ve beraberlik içinde, “şenlik havasında başlayıp kardeşlik ruhuyla tamamlanacağını” ifade etti. Yıldız, kongrede yaptığı konuşmada, kongrenin “büyük bir kardeşlik ruhu ve şenlik havası içinde başlayıp aynı şekilde tamamlanacağını” belirtti. Ayrıca, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mesajını okuyarak, kongrenin birlik ve beraberliği güçlendiren bir anlayışla sonuçlanacağına inancının tam olduğunu ifade etti.
“Ülkemizin Karşısındaki Her Odağın Karşısında MHP Yıkılmaz Bir Kaledir”
Feti Yıldız, konuşmasında şunları söyledi: “Kongremizin partimize hayırlar getirmesini diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Biz Türk milletinden aldığımız yetkiyi, Türk milletinin gösterdiği istikamette kullanıyoruz. MHP, kişiliğini Türk tarihinin sorumluluğundan almaktadır. MHP, olağanüstü bir tecrübenin, milli bir birikiminin disiplinidir. Binlerce yıllık tarihi, kültürel bir mirasa, 57 yıllık yiğit bir siyasal mücadeleye sahiptir.”
Feti Yıldız, MHP’nin hedeflerini şöyle özetledi: “Bizim amacımız, devletin bölünmez bütünlüğünü korurken, gelişmesi için ortada kalan engelleri ortadan kaldırmaktır. Terörü tarihin çöplüğüne göndermektir. Ülkemizin karşısındaki her odağın karşısında MHP yıkılmaz bir kaledir.”
“Çok Şükür Evlere, Yüreklere Yeni Ateş Düşmemiştir”
Feti Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim 2024 tarihinde yaptığı grup toplantısındaki tarihi konuşmasına değinerek, bu konuşmanın Cumhuriyet tarihinin en cesur konuşması olduğunu belirtti. Yıldız, “O günden sonra Türk siyaseti ağır ağır değişmeye başladı. Yıllar boyunca terörle mücadele ederken ayırmak zorunda kaldığımız kaynaklar, çocuklarımıza okul, yaşlılarımıza hastane, üniversitelere yatırım, şehirlerimize altyapı olarak dönecektir. 22 Ekim 2024 tarihinden bugüne geçen zaman içerisinde çok şükür evlere, yüreklere yeni ateş düşmemiştir.” dedi.
“Komisyon Raporu Milletimizin Tamamını Kucaklayan, Taviz Vermeyen Bir Metindir”
MHP’nin Milli Dayanışma, Kardeşlik Komisyonu’nun kurulmasına da değinen Yıldız, komisyonun Meclis’te temsil gücü en yüksek komisyon olduğunu belirtti. Yıldız, “Bu rapora bakıldığında Türkiye’nin üniter yapısında, milli birliğinden, bayrağından, başkentinden, dilinden, anayasanın ilk dört maddesinden, vatandaşlık tarifinden herhangi bir taviz verilmediği görülecektir.” dedi ve raporun barış ve huzur için çerçeve bir metin olduğunu vurguladı.
Yıldız, MHP olarak her adımı ölçülü atmak zorunda olduklarını belirterek, “Samimi ve dikkatlice, büyüklük hissine kapılmadan, gelişi güzel istek ve telkinlerden etkilenmeden, istikrarlı bir doğrulukla kamulaştırılmış bir hayatımızın olduğunu bilmek zorundayız.” dedi.
Kaynak: Türkgün