Dolar 44,4936
Euro 51,9870
Altın 6.743,13
BİST 13.536,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
12°C
Hafif Yağmurlu
Cum 10°C
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 16°C

MHP’li Akçay’dan, CHP’li Engin Altay’a sert tepki! Boynundaki tasmanın…

MHP’li Akçay’dan, CHP’li Engin Altay’a sert tepki! Boynundaki tasmanın…
27/03/2019 15:57
A+
A-

MHP’li Akçay’dan, CHP’li Engin Altay’a sert tepki! Boynundaki tasmanın…

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Bugüne kadar tehdit diliyle, millet iradesine duydukları kin ve nefret ile Türk düşmanlığında zirve yapanlar 31 Mart seçimine sayılı günler kala yine hortladığını belirterek, ahlaksızca Cumhur İttifakının liderlerine hakaret eden CHP’li Engin Altay’a sert tepki gösterdi.

MHP’li Akçay, CHP’li Engin Altay’a cevaben yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:
“Seçime günler kala kaybetme korkusunu iliklerinde hisseden Zillet İttifakının elemanları siyaset edebini ve adabını yitirmişlerdir. Teröristleri listelerinden aday göstererek milletin bağrına hançer saplamak için fırsat kollayanlar gemiyi azıya almış, ahlaksızca Cumhur İttifakının liderlerine hakaret etme cüreti göstermektedirler. Terörist sözcüsü CHP’li yöneticilere tavsiyem, konuşurken haddini ve hududunu bilsinler, Sayın Genel Başkanımızın ismini o küfür dolu ağızlarına alırken bin düşünüp bir konuşsunlar.

Zillet ittifakı tahrik siyasetini devreye sokmuştur. Zillet ittifakının militanları şuursuzca Genel Başkanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanına saldırmaya, bayağı sözlerle bizleri tahrik etmeye devam etmektedir. Ancak bilinmelidir ki, MHP zillet ittifakının bu ucuz oyunlarına, çakal tezgâhlarına gelmez. CHP’nin ağzından çıkanı kulağı duymayan grup başkanvekili Engin Altay’a ihtaren hatırlatırım ki, liderimize yaptığınız hakaret ve tahrikler elbette karşılıksız kalmayacaktır.

Engin Altay boynundaki tasmanın sahibinin diliyle konuşmuştur. Aklını ve dilini okyanus ötesine teslim etmiş bir mankurttur CHP’li Engin Altay. Teröristlerin diliyle Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Genel Başkanımızı hücreyle tehdit etmek Türk milletinin iradesine düşmanlık ve ihanettir.

Teröristi himaye eden, terörü devlet yönetimine taşımak isteyen CHP’li sözcüler fitne ve fesatın çıbanbaşıdır. Bugüne kadar tehdit diliyle, millet iradesine duydukları kin ve nefret ile Türk düşmanlığında zirve yapanlar 31 Mart seçimine sayılı günler kala yine hortlamıştır. Engin Altay adice tehditleriyle Zillet çamurunda debelenmektedir. Bu kişi Kandil’den ve Pensilvanya’dan aldığı sufleyi çirkef ağzıyla küfre ve tehdide dönüştürmüştür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olduğunu savunan CHP terör örgütlerinin hücre evi, güvenli limanı haline gelmiştir. Kandil’in ve Pensilvanya’nın büyük partisi CHP hadsiz tehditlerle milletimizin iradesine ipotek koyma gayretindedir.

CHP’li Engin Altay 31 Mart’ta milletimizin önüne sandık koyulacakken 10 Mart kehanetinde bulunmuştu. Bu kukla siyasetçi 10 Mart kehanetinden de henüz aklanmamıştır. Şurası açıktır ki, Engin Altay’ın kulağına 10 Mart tarihini fısıldayanlar bugün de Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanını hücreyle tehdit etmesini fısıldamışlardır. Engin Altay tüm bu açıklamalarıyla siyaset dilini terör örgütlerine ve emperyalistlere teslim ettiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Demokrasiye inanıyorsa, Türk milletinin iradesine güveniyorsa istifa edip siyasetten elini ayağını çekmelidir. Engin Altay’ın istifasının alınması CHP’nin Türk demokrasisine karşı boynunun borcudur.

Bu zelil şahsiyetin siyaset sahnesinde devam etmesi CHP’nin ayıbı ve ihanetidir. Bu şahıstan Milliyetçi Hareket’in liderine yönelttiği alçak tehditlerin elbette hesabı sorulacaktır. Bu ucuz kabadayı zihniyetinin adi siyaseti 31 Mart’ta sandığa gömülecektir. 31 Mart günü Pensilvanya, Kandil, CHP, İP, HDP, SP kuyruklarını sıkıştırıp Türk milletinin karşısına çıkmaya bir daha cesaret edemeyecekleri bir ders alacaktır.”

türkgün