Dolar 44,5834
Euro 52,1713
Altın 6.831,21
BİST 13.661,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
13°C
Hafif Yağmurlu
Cum 10°C
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 15°C

MHP’li Akçay: Cumhur ittifakı birliktir, berekettir, kardeşliktir

MHP’li Akçay: Cumhur ittifakı birliktir, berekettir, kardeşliktir
26/03/2019 18:00
A+
A-

MHP’li Akçay: Cumhur ittifakı birliktir, berekettir, kardeşliktir

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 31 Mart seçim çalışmaları için Saruhanlı, Kırkağaç ve Soma’daydı. 31 Mart seçiminin önemine dikkat çeken MHP’li Akçay “Bir beka seçimi yapılacaktır. Ülkemizin geleceği söz konusudur.” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, 31 Mart çalışmalarına 3 ilçede devam etti. Programına Saruhanlı’da başlayan Akçay Kırkağaç ve Soma’da da çalışmalarda bulundu. MHP ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldikten sonra Cumhur İttifakı seçim bürolarını ziyaret eden Akçay Cumhur İttifakının Manisa’da yakaladığı uyumla 31 Mart’ta büyükşehir belediyesi ve 17 ilçede başarıya ulaşacaklarını söyledi. MHP’li Akçay’a MHP Manisa il başkanı Ömer Baysal, il başkan yardımcıları Mehmet Ödevli, Gökhan Hilmi Gülsoy ve Boran Özseyhan, MHP il sekreteri Erdal Tengiz ile Saruhanlı ilçe başkanı Baki Ulu, Kırkağaç ilçe başkanı Halil Boğaz ve Soma ilçe başkanı Adem Yıldırım eşlik etti.
Partisinin ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Akçay “31 Mart seçimlerine kalan 7 günde 7/24 çalışacağız. ‘Öncem ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ ilkemizle Cumhur’un zaferi için çalışacağız. Durmak, beklemek, gecikmek, geriye düşmek asla yok. İnandık, başaracağız” dedi.
Erkan Akçay Soma 13 Eylül Mahallesinde düzenlenen mitingde de bir konuşma yaparak Cumhur İttifakı Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup’a ve Cumhur İttifakının tüm belediye başkan adaylarına destek istedi. Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz akşamı Türk milletinin birlik ve beraberliği ülküsüyle milletimizin iradesiyle kurulduğuna dikkat çeken Akçay “Cumhur İttifakı birliktir, berekettir, dirliktir, kardeşliktir. Cumhur İttifakı 82 milyon vatandaşımızın huzur ve refahı içindir. Bu ruh Soma’da vardır. Bu irade tüm Manisa’ya hâkimdir. İnşallah 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkarak milli bekamızı, milli birliğimizi ve sarsılmaz beraberliğimizi güçlendireceğiz. ” dedi.

“31 MART’TA MİLLİ BEKAYI GÜVENCEYE ALACAĞIZ”
Akçay konuşmasına şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı iki partinin seçim işbirliğinin ötesinde bir anlamı vardır. Bu ittifak önce ülkem ve milletim diyenlerin ittifakıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız ellerini kenetlemek suretiyle bu birliği göstermiştir. Gönül isterdi ki karşı ittifakın 4 genel başkanı da yiğitçe ortaya çıkıp kendilerini milletin huzurunda takdire sunsunlar. CHP-İP-SP merkeze HDP’yi alarak bir ittifak yürütüyorlar ve bunu da milletimizden saklamak istiyorlar. Ülkemizin varlığı, birliği ve istikbali için hiçbir kaygı taşımadıklarını açık açık ifade ediyorlar. Diyorlar ki beka tehdidi yok. İşte bu sözleri onların gaflet ve delalete düştüklerinin ifadesidir. Bunlar için domates, patlıcan kadar milletimizin birlik ve bütünlüğünün değeri yok.
Cumhur İttifakı bizzat cumhurla yapılan bir ittifaktır. İttifakımızın her adımı şeffaftır, sizlerin gözleri önünde cereyan etmektedir. Cumhur İttifakı pazarlıkla değil, ‘önce ülkem ve milletim’ ülküsüyle kuruldu, Türk milletinin desteğiyle yoğunlaştı. Güçlü ve büyük Türkiye için milletimizin sağduyusu ve desteğiyle mücadele ediyoruz. Ülkemize yönelen tehditleri yok etmek istiyoruz. Terör destekçilerinin belediyelerimizi ele geçirmesini engelleyeceğiz. Türkiye düşmanı, Türk düşmanı, ekmek ve alın teri düşmanı zihniyetin belediyelere doluşmasına fırsat vermeyeceğiz. 31 Mart’ta milli bekayı güvenceye alacağız. Bunun için diyoruz ki, ‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar.”

türkgün