Dolar 44,6523
Euro 52,2510
Altın 6.837,90
BİST 13.689,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 20°C

MHP’DEN KİRLENEN SİYASETE SABUN

MHP’DEN KİRLENEN SİYASETE SABUN
27/10/2015 22:32
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Mezine Sırakaya, temiz siyaset için vatandaşlara sabun dağıttı.

Sırakaya, sabun dağıtımını seçim bürosunun önünde gerçekleştirdi. Partililerin ve vatandaşların ilgiyle takip ettiği etkinlik kapsamında aşure ikramı da yapıldı.

Siyasi görüşler farklı olsa da vatanın bölünmez bütünlüğü konusunda hemfikir olmak zorunda olduklarını ifade eden Sırakaya, Türkiye’de kirli bir siyaset oyununun oynandığına dikkat çekti. Siyasetin toplumu ve devleti yönetme sanatı olduğunu vurgulayan MHP Gaziantep milletvekili adayı, “Bugün kirlenen siyaseti bir sabunla temizlememiz mümkün değil belki ama bir yerden de başlamamız gerek. 7 Haziran seçimlerinin ardından kirli oyunlara göz yumanlar bir gün kendileriyle baş başa kaldıklarında vicdanlarına bile hesap veremeyecekler.” ifadelerini kullandı.

CİHAN