MHP LİDERİNDEN ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANITINA ZİYARET
MHP LİDERİNDEN ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANITINA ZİYARET
MHP Lideri Devlet BAHÇELİ, Kurban Bayramı arifesinde Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan ‘Ülkücü Şehitler Anıtı ve Taş Medreseliler Hatıra Ormanı’nı ziyaret etti.
Kurban Bayramını başkent Ankara’da karşılayacak olan MHP Lideri, bayram arifesinde Kızılcahamam’daki Ülkücü Şehitler Anıtı ve Taş Medreseliler Hatıra Ormanını ziyaret etti.
Her Ülkücü Şehidin isminin ayrı bir plakaya yazılı olduğu anıtı, sadece 27 Mayıs’larda değil, yılın her günü, dünyanın dört bir yanından gelen Ülkücüler ziyaret edebiliyor.
MHP Liderine ziyareti esnasında Başkanlık Divanı üyeleri Prof. Dr. Semih Yalçın, Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Dr. Ruhsar Demirel ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile birlikte MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve il yönetimi de eşlik etti.
MHP Lideri’nin ziyaret esnasında yanında bulunan kurmaylarına vermiş olduğu talimatla Ülkücü Hareketin bayram geleneklerine, vefa örneği bir yenisi daha eklendi. Bundan böyle her bayram arifesinde, Kızılcahamam’daki Ülkücü Şehitler Anıtı ve Taş Medreseli Ülkücüler Hatıra Ormanı ziyaret edilecek.
Ülkücü Şehitler Anıtında dua edip, anıta karanfil bırakan MHP Lideri beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra anıt bölgesinden ayrıldı.