Kemal Kılıçdaroğlu ‘Ahlak ve namus’ dedi, Ekrem İmamoğlu fotoğraflı hesaplar hakaretler yağdırdı!
Kemal Kılıçdaroğlu ‘Ahlak ve namus’ dedi, Ekrem İmamoğlu fotoğraflı hesaplar hakaretler yağdırdı!
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Benden susmamı veya başka şeyler söylememi bekleyenler var. İftiralarınız da, tehditleriniz de vız gelir” diyerek meydan okudu. CHP’deki trol tayfa harekete geçti, mesaja yüzlerce hakaret yağdı…
Kemal Kılıçdaroğlu CHP’yi hedef aldı! ‘Bu parti kirlenmişliğin sığınağı olamaz, arınmasını bilir’
CHP’nin 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Bu güzel ülkenin vicdan sahibi, yurtsever ve asil yurttaşlarına” başlığıyla bir video yayınladı, Cumhuriyet Halk Partisi’ne arınma çağrısı yaptı.
Açıklamasında siyasette ahlak vurgusuna dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi:
“Bir milletin geleceği siyasetin aklıyla, vicdanıyla ve ahlakıyla şekillenir. Milletin helal sofraları temiz siyasetle bereketlenir. Çünkü kirlenen siyaset önce vicdanı çürütür, sonra ahlakı yok eder ve en sonunda gözünü milletin ekmeğine diker. İşte bu yüzden siyaseti temiz tutmak ve milletin sofrasına bereketi taşımak bu ülkede siyaset yapan herkesin namus borcudur.”
CHP bize bırakılmış bir miras değildir. Partimiz bizlere kutsal bir emanettir. Emanet kirletilemez, emanete kara çalınamaz.
Bu ulu çınarın gölgesi haramın ve kirlenmişliğin sığınağı asla ve asla olamaz. Gerektiğinde arınmasını da bilir, iç muhasebesini yapmasını da. Bin kere toprak olur da bin kere çiçek açar namuslu, dürüst evlatlarının elinde ama eğilip bükülmez. İftiralarınız da tehditleriniz de vız gelir. Ben doğruyu söylerim, ben hakikatin yanında dururum.
Bakınız; 70 yılı aşkın ömrünü bu halkın adalet kavgasına adamış, boğazından tek bir haram lokma geçmemiş ve evlatlarına bırakacağı tek mirası verdiği ahlak kavgası olan Bay Kemal’den hiç kimse başka bir şey söylemesini asla beklemesin. Aklımız nefsimize uymasın, yolumuz dürüstlükten ayrılmasın, rehberimiz vicdanımız olsun.”
CHP’DEKİ ÇÜRÜMÜŞLÜK SEVİYESİ ORTAYA ÇIKTI!
Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları sonrası gelen yorumlar partideki çürümüşlüğü de ortaya koydu. Kılıçdaroğlu’nu yıkmak için verilen rüşvetlerin, satın alınan delegelerin ortaya çıkmasına rağmen, ‘mutlak butlan’ korkusuyla Kılıçdaroğlu’na türlü hakaret yağdıran partililer, aynı zamanda belediyelerdeki gayri ahlaki ilişkileri de umursamamışa benziyor.
Videolu mesaj yayımlandığı ilk 1 saatte 500 binin üzerinde izlenme aldı. 4 bin 500 de yorum yapıldı. Yapılan yorumlarda destek mesajları da verilirken, özellikle Ekrem İmamoğlu fotoğraflı yorumlarda ağır cümleler yer aldı!
Kaynak: Türkgün / Anadolu Ajansı /Demirören Haber Ajansı/ İhlas Haber Ajansı