Dolar 38,9230
Euro 44,0745
Altın 4.112,36
BİST 9.512,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 26°C
Pts 22°C

“EYYY DAVUTOĞLU BAK BİR TANE ÜLKENİN BAŞKANI YOK YANINDA”

“EYYY DAVUTOĞLU BAK BİR TANE ÜLKENİN BAŞKANI YOK YANINDA”
17/03/2016 12:31
A+
A-

Başbakan Davutoğlu, Ankara’da, 13 Mart’ta terör saldırısının meydana geldiği alana karanfil bıraktı ve dua etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’da, 13 Mart’ta terör saldırısının meydana geldiği alana karanfil bıraktı.

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, eski Başbakanlık binasından yürüyerek Kızılay’daki patlamanın yaşandığı alana geldi. Davutoğlu, olay bölgesinde, hayatını kaybeden vatandaşlar anısına karanfil bıraktı. Davutoğlu, karanfiller arasında yer alan Türk bayrağını da yerden alıp öperek bankın üzerine yerleştirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, daha sonra hayatını kaybedenler için dua etti.

Başbakan Davutoğlu’na, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de eşlik etti.

Başbakan Davutoğlu, daha sonra beraberindekilerle, saldırının yaşandığı bölgedeki esnafı işyerlerinde ziyaret etti. Davutoğlu, buradan da TESK Genel Merkezi’ne geçti.