DAVUTOĞLU HELALLİK İSTEDİ

İMAMDAN UYARI
Helallik alan Başbakan ardından da cemaatle tokalaştı. Bu sırada uzun kuyruklar oluştu. Cami imamı, “Öpmeden sadece tokalaşalım” uyarısında bulunmak zorunda kaldı.
TÜRBEDE DUA ETTİ
Ebu Eyyüb el-Ensari’nin türbesinde dua eden Başbakan Davutoğlu ardından dışarı çıktı. Kendisine sevgi gösterisinde bulunanlar “Türkiye seninle gurur duyuyor” şeklinde slogan attı.
KUZU ŞİŞ YEDİ
İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temircu’nun eşlik ettiği Davutoğlu, yakındaki bir lokantaya gitti. Lokantada mercimek çorbası içen, kuzu şiş yiyen Başbakan ardından kalabalık arasından makam aracına binerek Eyüp Sultan’dan ayrıldı.
BAŞLARKEN DE EYÜP’TEYDİ
Hükümeti kurar kurmaz İstanbul’a gelen Davutoğlu, 5 Eylül 2014’te de Eyüp Sultan Camii’nde sabah namazı kılmıştı