Dolar 44,3197
Euro 50,8722
Altın 6.690,90
BİST 13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Cum 7°C
Cts 9°C
Paz 10°C
Pts 11°C

ÇIÇEK’TEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

ÇIÇEK’TEN SAĞDUYU ÇAĞRISI
01/06/2013 23:53
A+
A-

TBMM Başkanı Çiçek, Taksim Gezi Parkı’ndaki olaylara ilişkin, “Hepimizin fiilleriyle, eylemleriyle daha sorumlu ve sağduyulu davranması gerektiğini hepimiz farkında olmalıyız” dedi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Taksim Gezi Parkı nedeniyle çıkan olaylar konusunda AA muhabirinin sorusunu yanıtladı.

Böyle zamanlarda herkese çok büyük sorumluluklar düştüğünü vurgulayan Çiçek, şöyle konuştu:

“Hepimizin olup bitenleri sağduyuyla ve soğukkanlılıkla değerlendirmesi gerekir. Geçmişte yaşadığımız acı tecrübeler bize ders olmalıdır. İyi niyetle başlayan masumane bir kısım taleplerin sonunda çok üzücü olaylara sebep olduğunu geçmişten biliyoruz.

Böyle zamanlarda fırsat kollayan yasa dışı bir kısım grupların ve unsurların bu olayları nasıl istismar ettiğini ve bölücü bir kısım sonuçlara sebebiyet verdiğini de tecrübelerle biliyoruz. Onun için hepimizin hem fiileriyle hem açıklamalarıyla hem eylemleriyle daha sorumlu ve sağduyulu davranması gerektiğinin hepimiz farkında olmalıyız.

Temenni ederim, iş bundan daha öte bir notaya taşınmasın.”